Polskioko Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 czy da się założyć konto Xbox Livebez podawania numeru karty kredytowej Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak Odnośnik do komentarza
Polskioko Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 dzieki a powiesz jak Odnośnik do komentarza
s1wykam1l Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 wejdz na xbox.pl i po prostu załóż. Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No normalnie. Karta kredytowa nie jest niezbędna do konta Xbox Live.. Odnośnik do komentarza
Polskioko Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 dzieki za pomoc serius dzieks a wjecie jak aktywować LIVE GOLD bo dostałem w xbox 360 pomóżcie !! Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 dzieki za pomoc serius dzieks a wjecie jak aktywować LIVE GOLD bo dostałem w xbox 360 pomóżcie !! Ale jak dostałeś? Masz jakiś kod ? Odnośnik do komentarza
Polskioko Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 tak dostałem ale niwewiem gdzie się znajduje wiesz może na jakiej kartce to pisze ten kod moze na opakowaniu co Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 To nie wiesz nawet gdzie masz kod ? Co dokładnie kupiłeś? Typie, pisz jaśniej, bo na razie to nic nie rozumiem.. Kod powinien być na jakiejś kartce, przeważnie wielkości A5. Ale kupiłeś ten kod i nie wiesz gdzie go masz ? Czy jak ? Odnośnik do komentarza
Polskioko Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 tak tylko niewiem jak ten kod wygląda i na jakiej kartce i TYLE Odnośnik do komentarza
Shiniox Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 tak tylko niewiem jak ten kod wygląda i na jakiej kartce i TYLE Jak możesz nie wiedzieć jak wygląda coś co kupiłeś ? Powinien być na jakiejś zdrapce, jak już wcześniej pisałem, jest to wielkości kartki A5 około. Odnośnik do komentarza
HeReXoWicz Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Człowieku zrób zdjęcie jak nie umiesz wytłumaczyć co to a do Xbox Live Gold potrzeba kodu aby grać. Otóż karta kredytowa trzebą ją podać gdy chcesz kupić X36O Live Gold Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.