Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak ustawić dobry focus, tzn, że pierw leci na ADC/APC a potem na resztę? Gram na skrypcie leblanc z tych wbudowanych w bolu. Zawsze mam tak, że bierze sobie targety z dupy i wywali połowe combo na powiedzmy supporta a potem nagle się przerzuca. Dam +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemeen Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @edit LShift --> Target selector less_target_selector_priority wybierasz to< i ustawiasz adc 1 apc 2, topa/suppa 3 a tanka jako 4. a adc i apc to po prostu postacie, np varus 1 dajesz, veigar 2, janna 3, warwick 3, a shen 4. nie wiem z czym masz problem. ja po prostu klikam spację i moje ukochane MMA + VMA + Evadeee, robi swoje (penty itd...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.