Buu.... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siemka mam parę pytań co do plików waternoxa. Są one bardzo pobugowane lecz chciałbym je doprowadzić do ładu i składu,a że się nie znam na tym tak bardzo dobrze jak niektórzy użytkownicy forum,mam do was parę pytań jak co zmienić/naprawić. I choć wiem że będzie hejt że się nie znam chciałbym spróbować,i liczyć na waszą pomoc. Więc zacznijmy dopatrzyłem się narazie takich o to bógów. System kostiumów: Gdy chce założyć kostium nic się nie dzieje nie zakłada on się na swoje miejsce ani nic. Gdy chce się tepnąć na te nowe mapki,nie tepa mnie na nie (nic się nie dzieje,klikam wyspa mantykor i dupa) Czy wie ktoś jak usunąć 2 hasło z rejestracji i z klienta. Teraz chciałbym odwołać się do strony. Ustawienia strony wyglądają tak po zmianie na moje dane. PHP DEFINE('SQL_ADRES', 'ip_dedyka'); <---- W miejsce ip_dedyka wpisuje moje ip z hamachi z normalną końcówką. DEFINE('SQL_UZYTK', 'root'); <---- tu nie zmieniam nic. DEFINE('SQL_HASLO', 'haslo_do_roota_mysql'); <------- tu wpisuje hasło do MySQL DEFINE('SQL_BAZAD', 'strona'); <----- Tu nie zmieniam nic. $ustawienia_Global['tytul']="Fallence - Najlepszy serwer"; $ustawienia_Global['nazwa']="Fallence"; $ustawienia_Global['link']="fallence.pl"; $ustawienia_Global['rejestracja']=true; $ustawienia_Global['aktywacja_mailem']=false; $ustawienia_Global['email_rejestracja']='[email protected]'; $ustawienia_Global['email_zapomnialem']='[email protected]'; $ustawienia_Global['link_o_serwerze']='index.php?t=aktualnosci&id=4'; $ustawienia_Global['link_forum']='http://fb.fallence.pl'; $polaczenie = mysql_pconnect(SQL_ADRES, SQL_UZYTK, SQL_HASLO) or die('Brak polaczenia z serwerem !'); $rank_naStrone = 25; //Ilosc postaci w rankingu na pojedynczej stronie $rank_odstepStront = 1500; //Ilosc stron przez ile moze skoczyc uzytkownik (wybrac) $rank_odstepStronp = 1500; //Ilosc stron przez ile moze skoczyc uzytkownik (wybrac) require_once("funkcje.ustaw.php"); require_once("inne.ustaw.php");date_default_timezone_set('Europe/Warsaw');mysql_query('SET CHARACTER SET utf8');mysql_query('SET collation_connection = utf8_polish_ci');?> I gdy chce wejśc na strone cały czas pisze Brak połączenia z serwerem (coś takiego,nie pamiętam dokładnie) Liczę na wasza pomoc,lajki i 5 wchodzą w grę . Każdy niewłaściwy post(spam) zgłaszam! Odnośnik do komentarza
Pan Janusz Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Skoro nie masz umiejętności wystarczających do naprawiania wmiare prostych bugów, czemu akurat bierzesz się za jedne z najbardziej zbugowanych plików jakie mamy teraz z tych nowszych na MPC? nie prościej zrobić coś od zera? Odnośnik do komentarza
Ups... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 co do strony DEFINE('SQL_BAZAD', 'account'); Nie znam konstrukcji tych plików więc mogę się mylić. Odnośnik do komentarza
Buu.... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bo jest coś w nich czego nie ma nigdzie ,No nw mają coś w sobie,dlatego chciałbym je spróbować odbugować i jednocześnie nauczyć się czegoś. Odnośnik do komentarza
Krysti1910 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 DEFINE('SQL_ADRES', 'ip_dedyka'); Ja mam z końcówką .100 i działa. DEFINE('SQL_BAZAD', 'strona'); Tu też mam tak. Tylko dodaj pliki do bazy które są w paczce. (poprzez serwer) Oczywiście miałem jeden problem z stroną, wczoraj przegladając ją wystąpił bład... nie mogłem połączyć się z navicatem. Access denied for user 'nazwa'@'localhost/ip' (using password: YES) Oczywiście nie wiem czy to przez stronę, chociaż wątpie;p ale naprawiłem błąd. Co do strony polecam, chodź jeszcze parę rzeczy można ulepszyć Odnośnik do komentarza
Buu.... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tylko dziwne bo mi też działa jak dam z koncowką 100. Ale jak juz zmienie na normalną to nie działa. a strona powinna mieć końcówkę normalną ;/ Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną 25.179.39.232Spróbuj ponownie wczytać: 25.179.39.232 Odnośnik do komentarza
Medalowy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zanim zaczniesz robić na tych plikach serwer odpal Antivirusa i wyslij nam ss gdy ukonczy skanowanie . //50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+ ProUser 48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> Odnośnik do komentarza
Buu.... Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Up jak narazie 15 min skanowania i 0 wirusów. Zobaczymy co bd przy końcu Odnośnik do komentarza
electromusic Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Po 1.prosze nie robic tematow typu ... na plikach waternox tylko to fallence... Bo jakos nie sadze zebyscie mieli poprawione questy z konca waternoxa Odnośnik do komentarza
DurexMental Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 w cliencie jest wirus który po odpaleniu po 5minutach rozprzestrzenia się na 500 plików na komputerze więc uważaj , ja miałem po 15minutach 1,5k wirusów (pół dnia czyszczenia kompa) co do plików są fajne , gdyby nie ten client zawirusowany. Odnośnik do komentarza
Hen12 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 kolego mógł byś mi podesłać z packa pliki indexu o rozszerzeniu .t ?? /\ | Lepszej sygny w życiu nie miałem Odnośnik do komentarza
`Lother✔ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 <?PHP DEFINE('SQL_ADRES', '25.158.107.230'); DEFINE('SQL_UZYTK', 'root'); DEFINE('SQL_HASLO', 'niesmialy'); DEFINE('SQL_BAZAD', 'strona'); $ustawienia_Global['tytul']="xx - Najlepszy serwer Metin2"; $ustawienia_Global['nazwa']="xx"; $ustawienia_Global['link']="25.158.107.230"; $ustawienia_Global['rejestracja']=true; $ustawienia_Global['aktywacja_mailem']=false; $ustawienia_Global['email_rejestracja']='email'; $ustawienia_Global['email_zapomnialem']='email'; $ustawienia_Global['link_o_serwerze']='25.158.107.230'; $ustawienia_Global['link_forum']='forum'; $ustawienia_Global['link_teamspeak']='TS'; $ustawienia_Global['link_facebook']='fejs'; $polaczenie = mysql_pconnect(SQL_ADRES, SQL_UZYTK, SQL_HASLO) or die('Brak polaczenia z serwerem !'); $rank_naStrone = 25; //Ilosc postaci w rankingu na pojedynczej stronie $rank_odstepStront = 1500; //Ilosc stron przez ile moze skoczyc uzytkownik (wybrac) $rank_odstepStronp = 1500; //Ilosc stron przez ile moze skoczyc uzytkownik (wybrac) require_once("funkcje.ustaw.php"); require_once("inne.ustaw.php"); date_default_timezone_set('Europe/Warsaw'); mysql_query('SET CHARACTER SET utf8'); mysql_query('SET collation_connection = utf8_polish_ci'); ?> Odnośnik do komentarza
Migren Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 pliki najlepiej przerobic na swoja podstawe bo to masakra jakas Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Oj,clienta idzie naprawić żeby nie miał wirusów Już ktoś nawet napisał jak,wystarczy czytać uważnie forum. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.