hugo-DO&SF- Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Znacie moze jakies dobre i w miare tanie hostingi www? Wczoraj szukałem ale wyszło na to że najtańsze kosztowały 180+ domena. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruku Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 lh.pl - hosting, domena w az.pl/1and1.pl/home.pl. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMati0707 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Speedhost.pl - www najtanszy 2 zł domena pl 14 zł. Polecam sam korzystam Jeśli pomogłem daj +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronenberg Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 2be.pl zmienili ostatnio stronę i mają konta w niezłej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupito Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A ja mam male pytanie, mozna za hosting placic np przez sms tak samo z domena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krupnik211 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Hekko.pl Tani i stabilny :P >>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo-DO&SF- Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A ja mam male pytanie, mozna za hosting placic np przez sms tak samo z domena ? Móc można zależy jaki wybierzesz. Dziekuje za pomoc wybrałem jednak speedhost'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TmKWork Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 hekko.pl - ja osobiscie polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacoH Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 też sprawdzam speedhost.pl ktoś mi powie jak jest tam z rejestracją domen i hostingiem ? Czy jest ok i jak z płatnością (mam konto w ING i Credit Agriole), ale czy przelewy dochodzą szybko czy trzeba czekać długo ? "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo-DO&SF- Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 też sprawdzam speedhost.pl ktoś mi powie jak jest tam z rejestracją domen i hostingiem ? Czy jest ok i jak z płatnością (mam konto w ING i Credit Agriole), ale czy przelewy dochodzą szybko czy trzeba czekać długo ? Szybciutko . Problemó z domeną, hostem i innymi pierdołami nie mam, pomoc działą szybko (ja czekałem max 1,5h) no i skuteczna. Osobiście polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.