Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nagrywaniem gameplay'a

Motherb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od niedawna zacząłem bawić się w nagrywanie gameplay i cóż chciałbym powiedzieć, że nie do końca mi się to udaję. Chodzi mi o to iż gdy nagrywam filmik, jakoś nagranego filmiku jest tak demka że można porównać ją do nagrywania do z lodówki, mikrofali, kalkulatora, elektrycznej szczoteczki do zębów czy moich wczoraj zakupionych kapci.. No więc mam laptop hp z procesorem i7 x 4rdzenie, do tego 16GB RAM, Kartę Graf. nividia GeForce GT 630m 2GB i dyskiem twardym 750GB. I sam minecraft, czy SKILL(gry które chcę nagrywać) przy minimalnych ustawieniach działa na 250-300fps. Rozdzielczość mam ustawioną na 1600x900. Co może być przyczyną takiego słabego nagrywania iż nagrane demko ma zaledwie 20 klatek na sekundę a zajmuje tyle co stado teściowych na dysku....(1film=10min = 10gb) Dodam jeszcze że mam na bieżąco aktualizowane sterowniki. Może polecicie mi jakiś program do nagrywania, chociaż już próbowałem każdym poczynając od farp'a kończąc na gamebuster z razera(też ma opcje nagrywania filmów z gier). Co powinienem zrobić w tym przypadku ?

Opublikowano

A actiona testowałeś? Spróbuj pozmieniać ustawiania w tych programach do nagrywania ew. poszukaj na necie jak je ustawić

Cześć...

Opublikowano

Testuje Bandicam'a .No działa okej, nie zacina się ani nic wesoly.gif Jednak jest ale.. mam bardzo jasny ekran na filmiku a w rzeczywistości jest ciemno, w ustawieniach Bandicam'a to mam wszystko okej ustawione. Co może być tego przyczyną i jak to zmienić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...