smaciackoo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witajcie.Zakupiłem niedawno bf4 i pograłem trochę. Przeszedłem całą kampanię, pograłem na multi i teraz problem - włączyłem drugi raz kampanie i po minucie wywala mi bf4 i wyskakuje taki błąd: http://imgur.com/r6vOMzC . Dzieje się to za każdym razem, gdy włącze grę. Proszę o pomoc, gdyż to nie pozwala mi grać . Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na początek przeinstaluj DirectX. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na początek przeinstaluj DirectX. I najnowsze sterowniki do karty graficznej. Odnośnik do komentarza
smaciackoo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zaktualizowałem najnowsze sterowniki do mojej karty graficznej (332.21 - wcześniej miałem 331.82), przeinstalowałem directa i gówno, dalej nie działa. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycję ? :/ Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zaktualizowałem najnowsze sterowniki do mojej karty graficznej (332.21 - wcześniej miałem 331.82), przeinstalowałem directa i gówno, dalej nie działa. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycję ? :/ Przeinstalować Battlefield 4? Inne gry działają? Na multi też tak masz? Odnośnik do komentarza
smaciackoo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na multi też tak mam, inne gry mi działają. Zaraz przeinstaluje grę i napiszę czy zadziałało. Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po instalacji sterowników do karty graficznej wypadałoby również zrestartować komputer. Odnośnik do komentarza
smaciackoo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po tym jak ją przeinstalowałem, odpaliłem 3 razy i ani razu nie wywaliło mi gry. Każdy dostanie po plusie czy jak to tam się nazywa, dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
smaciackoo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Problem znowu mi powrócił, znów nie moge pograć a było tak pięknie - co mam teraz zrobic ? Miał ktoś podobny przypadek ? :/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.