TheM0rdor3 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pushy49 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Heyka, polecam Ci nidalee. Była moim mainem, i jeszcze nią parę razy pogrywam. Nie będę Ci wymieniał zalet i wad. Dam Ci poporstu link do mojego builda na MobaFire [sprawdza,się dobrze bo tym buildem idzie taki streamer co ma z 10 kont w d1.] , tam masz opisane +'y i -'y oraz tam pare ciekawostek. ]http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/nidalee-ap-i-snipe-them-gg-easy-369746 by kml14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheM0rdor3 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Heyka, polecam Ci nidalee. Była moim mainem, i jeszcze nią parę razy pogrywam. Nie będę Ci wymieniał zalet i wad. Dam Ci poporstu link do mojego builda na MobaFire [sprawdza,się dobrze bo tym buildem idzie taki streamer co ma z 10 kont w d1.] , tam masz opisane +'y i -'y oraz tam pare ciekawostek. http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/nidalee-ap-i-snipe-them-gg-easy-369746 Hmm dzięki na pewno skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zależy czym ci się lepiej gra. Ja kupiłem ostatnio Olafa i jestem zadowolony. Dobry w jungli, ma AOE, bardzo dobry sustain i szybko czyści jungle. Wystarczy trafić 1 toporem, podnieść i kolejnym i tak do skutku. Ult daje mu wytrzymałość oraz zdejmuje z niego CC, dobre w tf do focusu ADC/APC. Nidalee opiera się raczej na poke przed TF. Lubię nią pograć ale na dłuższą metę nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nidalee: -harass -wysoki DMG -7 skilli -mocne ulti -heal -dobre 1v1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nidalee heal poke dobre 1 vs 1 pułapki szybciej chodzi w krzakach escape na tygrysie możesz stackować kropelkę na ulti z daleka walisz z dzidy, a jak się zbliżą to z tygrysa 7 skilli bonus do AA po użyciu (tygrys Q) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.