BeatleS Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam kiedyś grałem w cs lecz mi sie znudził wczoraj go pobrałem 1 rundkę se zagrałem i mnie wywaliło i włączam go ponownie i wyskakuje mi taki błąd Proszę o pomoc na każdym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Komunikat informuje, o tym, że zostałeś zbanowany na serwerze. Powód możesz wyczytać po kliknięciu close na tym komunikacie z konsoli. na każdym serwerze Te serwery to jedna sieć ? Jeżeli tak, to mogą być połączone amxbansem, dlatego na nie jednym serwerze masz bana. I tak wgl. jeżeli to ten cs co myślę, to lepiej go usuń i pobierz coś innego. Poznaję tą ramkę i logo w tle. Może to głupie pytanie, ale zmieniłeś nick ? Bo tam domyślnie jest taki, że i tak byś go zgarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeatleS Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 aha ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Costa. Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Usuń plik config.cfg i wtedy spróbuj wejść na serwery. exModerator Counter Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.