LiberQ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć mam problem.Gry pobrałem multihack i wypakowałem pliki do metina to chciałem już grać,jak włączyłem metina wyskoczyło :Microsowt.Net/Framework/v4.0.30319/mscorkws.dll.Nie wiem czemu ale Network mam ten najlepszy bo jak chce jesczę raz instalować to pisze że nie mogę bo jest najnowszy co mam zrobić? Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pobierz z neta plik 'mscorkws.dll' i wrzuć albo do folderu Windowsa, albo Frameworka. Odnośnik do komentarza
LiberQ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czyli dokładnie gdzie wrzucić? Pobierz z neta plik 'mscorkws.dll' i wrzuć albo do folderu Windowsa, albo Frameworka. Czyli dokładnie gdzie? Odnośnik do komentarza
lifon Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 tez czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.