gosiorek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam! Szukam jakiejś fajnej gry RPG znacie może jakąś? Dodam też że grałem w : Wiedźmina Skyrima Gothica i Risena Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam! Szukam jakiejś fajnej gry RPG znacie może jakąś? Dodam też że grałem w : Wiedźmina Skyrima Gothica i Risena The Elder Scrolls: Skyrim, Fallout Odnośnik do komentarza
Pitagoras333 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam całą serie tes i wiedzmin Odnośnik do komentarza
Jaca777 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bardzo twórcze i rozbudowywujące temat wypowiedzi, dwaj panowie wyżej. Co jest jeszcze fajne? Two Worlds część 1, drugą schrzanili wdłg. mnie, ale też zawsze można spróbować. Avencast - taka ostro magiczna, diablo najnowsze. Ze starszych to oczywiście Baludrs Gate i starsze diablo. Odnośnik do komentarza
Isair Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak UP Baldur's Gate II ( I też dobra) planescape torment albo IceWind Dale. Zawsze zarzucam te tytuły z nadzieją że ktoś z tego społeczeństwa się skusi na coś porządnego a nie ten syf co teraz jest kuszący ładną grafiką Odnośnik do komentarza
Ding Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam! Szukam jakiejś fajnej gry RPG znacie może jakąś? Dodam też że grałem w : Wiedźmina Skyrima Gothica i Risena Wpisz też xxx - i zobaczy co - i jak. 1. Musisz mieć czyste GTA + Crack. 2. MTA, xxx bez gif Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Fallout 1, 2, Tactics, Brothehood of Steel, 3, New Vegas. Odnośnik do komentarza
Martinio Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Seria Assassin Creed Dragon Age 1(druga część to kompletna porażka) Fable 3 z coop Jedna z gier LOTR np. Wojna na północy(coop do 3 graczy) + jeżeli grałeś w Skyrima to może by w Morrowind i Oblivion ? W tej pierwszej grafika nie powala, jednak zdecydowanie najlepsza fabuła z całej serii. Btw.Prince of Persia xDD Odnośnik do komentarza
Zero^^ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Fable: Mroczne Tajemnice bo inne części to już gorsze ;/ ; ) Odnośnik do komentarza
BesieK Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dark souls 2 Nie przejdziesz! Odnośnik do komentarza
bfffff Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Diablo 3 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Diablo 2 Odnośnik do komentarza
LamaGraphic Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Dark Souls 2 polecam, fajna gierka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.