F1eldo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, przed chwilą pobrałem Crossfire EU, załozyłem konto na EU i pobrałem grę. Wchodzę do gry, próbuje się zalogować i co? Oto co na screenie. Co jest grane? Na mój mail przyszło to z danymi konta i nadal nie mogę wejsc do gry? Proszę o pomoc. Konto załozyłem na z8games.com bo na ich stronie nie działa. Odnośnik do komentarza
Nup3k Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak chcesz grać na Crossfire EU rejestrując się na Crossfire NA? Nie da się tak Żeby grać na EU musisz zrobić konto na http://crossfire.gamerage.com/ ^_^ Odnośnik do komentarza
F1eldo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Własnie konto mam na EU, a jesli z tego linku co robie patrz co się dzieje, nie moge zrobić - próbowałem kilka róznych kont zrobić ale to samo. Odnośnik do komentarza
F1eldo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Problem rozwiązany, odbugowało się // Close Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.