Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]FPS > MMORPG

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moja sugestią jest aby teraz subforum FPS było na początku, dlaczego? MMORPG miało już swój czas, jest już "sławne", a czemu by nie. To tyle, rozpisywac się dużo nie będę

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, największe działy ( Metin, Minecraft, LoL ) są na samej górze i tak powinno zostać.

Opublikowano

Działy są poukładane chronologicznie. Od najbardziej popularnych do mniej uczęszczanych działów. Obecne ustawienie moim zdaniem jest dobre. Jestem na nie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No tak, zapomniałem że wiara metinow itp. będzie na nie :D

Działy są poukładane chronologicznie. Od najbardziej popularnych do mniej uczęszczanych działów. Obecne ustawienie moim zdaniem jest dobre. Jestem na nie.

No to chyba lepiej by było jak mniej popularne byłyby na początku ;)

Opublikowano

Wygodniej bo lol to 4 dział, do tego MMO posiada najpopularniejsze dzialy

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No tak, zapomniałem że wiara metinow itp. będzie na nie :D

No to chyba lepiej by było jak mniej popularne byłyby na początku ;)

A wiara cs'ów i innych będzie na tak :D

@Nie.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie, największe działy ( Metin, Minecraft, LoL ) są na samej górze i tak powinno zostać.

Nie

928011413476457403957.png

Opublikowano

Oczywiście że nie, najpopularniejsze działy są w grupie gier mmorpg (mc, lol, metin), najwięcej osób wbija na mpc właśnie po rozwiązania problemów i hacki do tych gier, gry mmo wcale nie cierpią na zanik popularności, wystarczy pograć w mc czy need for speed worlda (nie gram w lola ani metina), w tych grach ludzi jest pełno,

Opublikowano

Dobry pomysł, może użytkownicy dowiedzieliby się o grach, i zwiększyłby się ruch w tych działach. Skoro programowanie miało swoje 5minut, to czemu nie fpsy?

Tak

Opublikowano

Dokładnie. Tu nic się nie wypaliło. Na samej górze są gry, które posiadają największe działy/najwięcej userów.

Nie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

łot ?
na po chuj ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...