UniBag Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, może mi ktoś powiedzieć o co chodzi w tym błędzie? You can't create a Page because too many of your Pages have been banned.Wyskakuje mi podczas próby stworzenia strony. Zajrzyj na bloga -> Click Odnośnik do komentarza
Jaca777 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czy naprawdę, jeśli nie znasz wystarczająco angielskiego, to nie możesz użyć tłumacza? Jednakże jest to forum, trzeba pomagać i powiem Ci, co to znaczy: Nie możesz stworzyć strony, ponieważ zbyt wiele twoich stron zostało zablokowanych [zbanowanych]. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 wyczysc cookies Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dużo Twoich stron zostało poblokowanych, i ich kolejne tworzenie zostało zablokowane. Spróbuj z innego konta. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 potrzeba ci nowego konta żeby strone zrobić, chcesz to ci mogę oddać jedno, nawet znajomych ma Odnośnik do komentarza
Ding Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Masz zablokowane możliwość tworzenia strony/rzeczy na FB. bez gif Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.