chuddyni Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, chciałbym się zwrócić do osoby,która jest w stanie napisać taki oto prosty program. Oto co on ma za zadanie zrobić. Jeżeli przez 30 min jest odpalony proces League of Legends.exe to zabija go oraz proces GIBot BETA.exe, po czym uruchamia tylko program GIBOT BETA.exe Za napisanie daję ++ oraz 5 przez tydzień ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hehe7 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 #include <Timers.au3> $licze = 0 While 1 If ProcessExists ("League of Legends.exe") <> 0 And $licze = 0 Then $start = TimerInit() $licze = 1 EndIf If ProcessExists ("League of Legends.exe") = 0 Then $licze = 0 TimerDiff($start) EndIf If $start > 1800000 Then ProcessClose ("GIBot BETA.exe") Run ("GIBOT BETA.exe"); tu podaj całą ściezke do pliku EndIf Sleep (1000) WEnd Mniej więcej coś takiego. Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuddyni Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nigdy nie pisałem programów w AutoIT. Jeżeli byś mógł skompilować dla mnie program byłbym bardzo wdzięczny.Tak jak pisałem potrzebuję programu który:Jeżeli przez 30 min jest odpalony proces League of Legends.exe to zabija go oraz proces GIBot BETA.exe (nie liczy czasu od gibota tylko ob lol;a), po czym uruchamia tylko program GIBOT BETA.exe (i dalej sprawdza) oraz gdy proces GIBot BETA.exe jest odpalony przez 30 min a nie uruchomił się lol, to killuje GIBota i włącza go od nowa. Na wirtualnej maszynie używam Tiny7 oraz net 4,5. Oto ścieżka do GIBota C:\Users\Administrator\Desktop\GIBot BETA.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.