Skocz do zawartości

Ktoś jest w stanie napisać taki łatwy program ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym się zwrócić do osoby,która jest w stanie napisać taki oto prosty program. Oto co on ma za zadanie zrobić.

Jeżeli przez 30 min jest odpalony proces League of Legends.exe to zabija go oraz proces GIBot BETA.exe, po czym uruchamia tylko program GIBOT BETA.exe

Za napisanie daję ++ oraz 5 przez tydzień !

#include <Timers.au3>
$licze = 0
While 1
If ProcessExists ("League of Legends.exe") <> 0 And $licze = 0 Then
		$start = TimerInit()
		$licze = 1
	EndIf
If ProcessExists ("League of Legends.exe") = 0 Then
		$licze = 0
		TimerDiff($start)
	EndIf
	If $start > 1800000 Then
		ProcessClose ("GIBot BETA.exe")
		Run ("GIBOT BETA.exe"); tu podaj całą ściezke do pliku
	EndIf
	Sleep (1000)
	WEnd

Mniej więcej coś takiego.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Nigdy nie pisałem programów w AutoIT. Jeżeli byś mógł skompilować dla mnie program byłbym bardzo wdzięczny.
Tak jak pisałem potrzebuję programu który:
Jeżeli przez 30 min jest odpalony proces League of Legends.exe to zabija go oraz proces GIBot BETA.exe (nie liczy czasu od gibota tylko ob lol;a), po czym uruchamia tylko program GIBOT BETA.exe (i dalej sprawdza) oraz gdy proces GIBot BETA.exe jest odpalony przez 30 min a nie uruchomił się lol, to killuje GIBota i włącza go od nowa. Na wirtualnej maszynie używam Tiny7 oraz net 4,5. Oto ścieżka do GIBota C:\Users\Administrator\Desktop\GIBot BETA.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Ktoś jest w stanie napisać taki łatwy program ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...