hersen233 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, Mam pewno pytanko chcialbym spolszczyc w pelni plugin, nie przez inclass translator tylko przez Eclipse i mam pytanie jak zrobic ze mam ten caly kod pluginu ? KONIEC ~ REBEKKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_666 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, Mam pewno pytanko chcialbym spolszczyc w pelni plugin, nie przez inclass translator tylko przez Eclipse i mam pytanie jak zrobic ze mam ten caly kod pluginu ? Po prostu potrzebujesz de-kompilatora, wtedy de-kompilujesz, eksportujesz z niego kod i tu zaczyna się zabawa musisz importować w eclipse i poprawiać błędy więc wymagana jest minimalna znajomość javy, bo z de-kompilowany kod nie jest identyczny jak oryginał. PS: wpisz w google "GitHub <nazwa pluginu>" może kod jest publiczny a ty nawet nie wiesz? :P To już jest koniec smerfa: http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/ GG: 48522543 PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: BukkitSmerf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolos11 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeżeli nie to polecam jd-gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.