kapi023 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Niewiem jak wgrać craftbukkit na hosting sored.pl może ktoś pomóc jakiś tut cokolwiek ?? lajki dla każdego kto pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartektm53 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tutaj masz poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi023 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ale on tam craftbukkita nie wgrywa -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoNewbie Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Masz dostęp do ftp? Po prostu ściągasz na dysk twardy twojego komputera i przerzucasz na ftp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palkia Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Uwielbiam jak za tworzenie serwerów zabierają się osoby nie posiadające bladego pojęcia o tym. A już szczególnie na soredzie gdzie masz ssh. Jak nie umiesz takiej banalnej rzeczy to nie bierz się za serwery. Bo nic z tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi023 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 człowieku przyszedłeś mnie krytykować czy mi pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBarabaszPl Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 E nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi023 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 moglibyście mi dać tuta albo jakoś dokładniej wytłumaczyć ?? ja nwm co mam ściągnąć na dysk twardy.A poza tym craftbukkit jest już na ftp przerzucony tylko ja go uruchomić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.