Roxelp Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam ! Robie właśnie server minecraft , narazie pisze do niego SKRIP'y i mam problem z jednym. Chce zrobić coś takiego, że gracz ma np niebieską skórzaną zboroję (to już ogarnołem) i jak traci hp od śnieżek (to też ogarnołem) to zmienia mu się kolor zbroji np jak ma 15 hp to hełm zmienia sie na filetowy jeśli ma 10 zmienia sie napierśnik jeśli ma 5 zmieniają sie spodnie jeśli ma 1 hp wszystko ma filotetowe. Napisałem coś takiego: on login: equip the player with a leather helmet dye the player's helmet blue equip the player with a leather Leggings dye the player's Leggings blue equip the player with a leather chestplate dye the player's chestplate blue equip the player with a leather boots dye the player's boots blue To odpowiada za to że jak gracz wchodzi na server to dostanie niebieską zbroję. I jeszcze coś takiego on damage of player: if projectile is a snowball or egg: I TY WŁAŚNIE NIE WIEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.