Bondzowi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć, od wczoraj nie mogę sprawdzic z kim gram, na lolnexus wyswietla się jakis napis ze cos tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 od wczoraj pokazuje, że nie wykrywa gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimeToOnline Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi osobiście działa . Czy mógłbyś podesłać jakiegoś ss'a co ci się wyświetla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reph3at Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi nie działa, koledzy w grze a lolnexus/kassad.in "still in championselect" Botowanie kont z pomocą EloBuddy - 2016! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPrezesLiper Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Prawdopodobnie mają jakieś problemy ze skryptem, w sumie to początek sezonu, więc problemy na tego typu stronach będą występować. Trzeba cierpliwie czekać aż to naprawią i wszystko wróci do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.