Bone's Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Otóż mam wazne pytanie. Chciałbym przeczyścić graczom skrzynie lub je całkiem usunąć i przeczyścić ich eq i enderchest. Jak usunąc ich eq i enderchest wiem jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
▒Kiszka▒ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 eq usuwasz usuwając plik players w folderu World. MPC Hejter Team Leader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone's Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 eq usuwasz usuwając plik players w folderu World. A jak przeczyścić lub usunąc skrzynie?? (wszystkie nie tylko jedna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli masz plugin WorldEdit, wpisz komendę : //replacenear 10000 chest 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone's Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pisałes to samo w innym poście uzywałem i zarówno na hostingu jak i na hamachi serwer łapie mi zwieche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone's Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli masz plugin WorldEdit, wpisz komendę : //replacenear 10000 chest 0 Czy znasz jakiś inny sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szok343 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Może Zmiń Mapke. Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone's Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mapki własnie nie chce zmienić tylko oczyścić lub usunąć je całkiem wiem ze tak sie da ponieważ nie na jednym serwerze resetowali zawartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.