Skocz do zawartości

15 lat i Paypal

fuunny

Rekomendowane odpowiedzi

Mozesz sobie paypala zalozyc ale oni w kazdej chwili moga cie poprosic o potwierdzenie tego ze masz 18lat. Ty tylu nie masz wiec zamroza ci piniondze ktore masz na paypalu i juz nigdy nie oddadza ;P. Najlepiej na mame/tate za zgoda. Pieniadze mozesz ladowac z konta bankowego albo albo przekazem w banku ( to bedzie dluzej trwac )

GaimdKk.jpg

Mi tam paypal potrzebny na raz. Chce zeby ktos mi przelał pieniadze za cos co sprzedałem i kupic sobie cos odrazu. Mam pytanie a jak juz mi ktoś przeleje kase np. 40 zł to oni mi jakis % z tego zabieraja?

@Edit. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś z konta bankowego moze mi przelac pieniadze na paypala

?

1390758008-U305854.png graphic.png

Mi tam paypal potrzebny na raz. Chce zeby ktos mi przelał pieniadze za cos co sprzedałem i kupic sobie cos odrazu. Mam pytanie a jak juz mi ktoś przeleje kase np. 40 zł to oni mi jakis % z tego zabieraja?

@Edit. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś z konta bankowego moze mi przelac pieniadze na paypala

?

Z tego co pamietam to nie juz raz mialem taka sytuacje ze od rodzicow przelew robilem i nie dalo sie. Z tego co wiem to zadnego % nie zabiaraja mi zawsze dokladnie co do grosza przychodzilo.

ruU3AnC.png

Za darmo ma ci ktoś przelać O,o ?

Nie ; d

Z tego co pamietam to nie juz raz mialem taka sytuacje ze od rodzicow przelew robilem i nie dalo sie. Z tego co wiem to zadnego % nie zabiaraja mi zawsze dokladnie co do grosza przychodzilo.

To nie ma mozliwosci przelania? ;/ Szkoda. W takim razie temat Close. Bede dalej korzystał z konta bankowego ; ]

1390758008-U305854.png graphic.png

Siemanko. Chciałem załozyc konto Paypal ale potrzeba miec ukonczone 18 lat. Czy majac 15 lat moge załozyc to konto za zgodą rodzica? Trzeba miec konto bankowe? ; p

Trzeba, konta bankowe, musisz mieć, aby założyć konto bankowe, dowód osobisty, żeby się zarejestrował na PayPalu.

A to musisz mieć ukończone 18 lat.

Ale spytaj rodziców, czy Ci nie założą tego, za ich zgodą.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum 15 lat i Paypal   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...