fuunny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siemanko. Chciałem załozyc konto Paypal ale potrzeba miec ukonczone 18 lat. Czy majac 15 lat moge załozyc to konto za zgodą rodzica? Trzeba miec konto bankowe? ; p Odnośnik do komentarza
uwotm9. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Załóż konto na imię i nazwisko mamy / taty, żebyś mógł problemowo robić przelew z konta na PayPala. he? Odnośnik do komentarza
Nequs Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Trzeba mieć konto bankowe. Spokojnie możesz zakładać, nawet na swoje imie i nazwisko, nie sądze, żeby sprawdzali :P Sam jestem niepełnoletni, korzystam już od roku i nie mam żadnych problemów Odnośnik do komentarza
Franko_1998 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sorki, że się pytam tutaj, ale nie chcę zakładać nowego tematu, a pytanie w podobnym temacie. Czy jak bym założył konto na Paypal to mógłbym uzupełniać zasoby przekazem w banku czy można tylko z innego konta bankowego? Odnośnik do komentarza
fuunny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Oke wtedy założe na siebie Dzieki ; ] Odnośnik do komentarza
Zielak Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mozesz sobie paypala zalozyc ale oni w kazdej chwili moga cie poprosic o potwierdzenie tego ze masz 18lat. Ty tylu nie masz wiec zamroza ci piniondze ktore masz na paypalu i juz nigdy nie oddadza ;P. Najlepiej na mame/tate za zgoda. Pieniadze mozesz ladowac z konta bankowego albo albo przekazem w banku ( to bedzie dluzej trwac ) Odnośnik do komentarza
fuunny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi tam paypal potrzebny na raz. Chce zeby ktos mi przelał pieniadze za cos co sprzedałem i kupic sobie cos odrazu. Mam pytanie a jak juz mi ktoś przeleje kase np. 40 zł to oni mi jakis % z tego zabieraja? @Edit. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś z konta bankowego moze mi przelac pieniadze na paypala ? Odnośnik do komentarza
Eraken Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Za darmo ma ci ktoś przelać O,o ? Odnośnik do komentarza
Qmaszto Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mi tam paypal potrzebny na raz. Chce zeby ktos mi przelał pieniadze za cos co sprzedałem i kupic sobie cos odrazu. Mam pytanie a jak juz mi ktoś przeleje kase np. 40 zł to oni mi jakis % z tego zabieraja? @Edit. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś z konta bankowego moze mi przelac pieniadze na paypala ? Z tego co pamietam to nie juz raz mialem taka sytuacje ze od rodzicow przelew robilem i nie dalo sie. Z tego co wiem to zadnego % nie zabiaraja mi zawsze dokladnie co do grosza przychodzilo. Odnośnik do komentarza
fuunny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Za darmo ma ci ktoś przelać O,o ? Nie ; d Z tego co pamietam to nie juz raz mialem taka sytuacje ze od rodzicow przelew robilem i nie dalo sie. Z tego co wiem to zadnego % nie zabiaraja mi zawsze dokladnie co do grosza przychodzilo. To nie ma mozliwosci przelania? ;/ Szkoda. W takim razie temat Close. Bede dalej korzystał z konta bankowego ; ] Odnośnik do komentarza
Ding Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Siemanko. Chciałem załozyc konto Paypal ale potrzeba miec ukonczone 18 lat. Czy majac 15 lat moge załozyc to konto za zgodą rodzica? Trzeba miec konto bankowe? ; p Trzeba, konta bankowe, musisz mieć, aby założyć konto bankowe, dowód osobisty, żeby się zarejestrował na PayPalu. A to musisz mieć ukończone 18 lat. Ale spytaj rodziców, czy Ci nie założą tego, za ich zgodą. bez gif Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.