dzekon Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć. Ostatnio sobie wgrałem jakiś samochód i normalnie on działał, ale wywalało na zakrętach więc trzeba coś zmienić w handlingu. W Readme.txt był handling i skopiowałem to i wszystko fajnie zapisałem. Później gdy chcę włączyć Gta IV to się nie włącza.. Wgrałem patcha 1.0.7.0 i 1.0.3.0 ale wyskakują błędy, więc muszę reinstalować Gta.. Co robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuarK Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Być może źle coś podmieniłeś lub nie aktualnie. Sprawdź czy wszystko dobrze zrobiłeś i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzekon Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wgrałem patcha 1.0.3.0 i jak edytowałem to w właściwościach odznaczałem tylko do odczytu a później jak skończyłem edycję to zaznaczałem tylko do odczytu i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.