Skocz do zawartości

Kv-1

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

1. Gdzie mogę sprawdzić czy wyszła już nowsza wersja xvm'a ?

2.Mam w uj hajsu i postanowiłem poulepszać troche moje zarabiacze. Sprawa wygląda tak.w KV1 mam dosyłacz i szybsze naprowadzanie.

I teraz sprawa wygląda tak że mogę dokupić jeszcze jeden. Co polecacie ? Ja rozważałem nad wentylem a skrzynką z narzędziami .

3.Czy dobrze skontowałem w tej sytuacji ? Dopiero uczę się w zasadzie.

https://imageshack.com/i/gofnc6j

Jeżeli nie to jak miałbym się ustawić ? Ostatnio miałem beke jak odbiłem dwa razy kv1s z troll guna.

Głównie czekam na odpowiedź Juri'ego bo on mainuje KV1

1. Na oficjalnej stronie XVM

2. Naprowadzanie? A po co? Przecież to jest celne. Ja wożę Dosyłacz, skrzynkę i mój tata założył siatkę, ale jak odbije się z hajsami to kupie wente. Także Tobie polecam skrzynkę, więcej pomoże od wenty.

3. zbyt duży kąt. powinien być nieco mniejszy, ale tak też możesz sporo odbić.

PS Edytuje nazwę tematu, bo ja i tak bym odpisał ;p

1. Co? Ja mam normalnie po angielsku ? *-*

2. Wenta

3. Nie sugeruj się takimi poradnikami bo to stek bzdur jest. Kontowanie trzeba albo wyczuć albo pooglądać jakiś dobrych youtuberów (polecam NewMultiShow , najlepszy aktualnie youtuber. Sam się od niego uczyłem).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

1. Oficjalna strona

http://www.modxvm.com/en/ 

2. Weź dosyłacz, wente i skrzynke.

3. wtf? Ktoś robi poradnik, o czymś o czym nie ma pojęcia. Tamten kąt był zdecydowanie, o wiele wiele za dużo. Nic dziwnego że kv-1s przebił. Kąt powinien być 60-80 stopni, a nie jak na tamten obrazku 45.

Jak chcesz to mogę Cie jutro nauczyć, bo mam ferie i dużo wolnego czasu, a dziś tata lapka wziął. Ew teraz i będziesz mi współdzielił ekran.

1. Oficjalna strona

http://www.modxvm.com/en/ 

2. Weź dosyłacz, wente i skrzynke.

3. wtf? Ktoś robi poradnik, o czymś o czym nie ma pojęcia. Tamten kąt był zdecydowanie, o wiele wiele za dużo. Nic dziwnego że kv-1s przebił. Kąt powinien być 60-80 stopni, a nie jak na tamten obrazku 45.

Jak chcesz to mogę Cie jutro nauczyć, bo mam ferie i dużo wolnego czasu, a dziś tata lapka wziął. Ew teraz i będziesz mi współdzielił ekran.

Dobra to wbij na wota ja ci napisze i pogramy z moim kumplem we 3 kv'kami ;D

Dobra to wbij na wota ja ci napisze i pogramy z moim kumplem we 3 kv'kami ;D

Mówię że nie mogę, bo tata lapka wziął ;/ Albo teraz na skype i Ty będziesz współdzielił ekran, albo jutro

AntyWarn: schowaj przód, ustaw się pod jak największym kontem. 80 stopni + jest 100% na rykoszet, co za tym idzie więcej przyjętych obrażeń, a co za tym idzie więcej expa i kasy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Kv   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...