F1eldo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, moje pytanie brzmi. Które z tych gier jest najlepsza pod względem ze bez hajsu można mieć fajne bronie i postać oraz dużo zabawy w grze i najlepsza grafika.[Q]- W combat arms trzeba wydać dużo hajsu, czy w Warrocku i crossfire bez wydawania się obejdzie?- Która z nich ma najlepszą grafikę?- Która z nich najlepsza grywalność?- Której najwięcej uwagi poświęcić, dlaczego?- Ile bronie fajne kosztują (w odrębnych grach)?- W której grze najwięcej cheaterów?- Głównie uwagę poświęciłem Crossfire i Skill2, ale skill 2 nudzi sie po 1 tygodniu.- Z którego roku jak każda z gier?Z góry dzięki za pomoc, nie wiem którą wybrać. Za pomoc 5 do profli, like i polecenie znajomym Odnośnik do komentarza
Flinn Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Z tych wszystkich gier nie grałem tylko w War Rocka, więc o nim dużo nie mogę powiedzieć. Crossfire jest mocno podobny do CS-a, całkiem fajnie mi się w niego grało, tam gracze niewydający realnej kasy nie są na straconej pozycji w stosunku do graczy "płacących", przynajmniej jak ja w to grałem to tak było. Co innego w Combat Arms, tam gracze wydający realną kasę mają dość dużą przewagę. Pod względem grafiki zdecydowanie wygrywa S.K.I.L.L., tutaj jest bezkonkurencyjny. W CA jest duża grywalność, jest bodajże aż 12 trybów gry i dziesiątki różnych map, jest w czym wybierać. Najwięcej cheaterów z tego co słyszałem jest w War Rocku, w CA też kiedyś trochę było, nie wiem jak jest teraz. CA jest z 2008 roku (w 2006-2007 bodajże była beta), CF z 2k7, WR z 2k5, a SKILL z 2013 roku. W SKILLA fajnie gra się ze znajomymi, według mnie to jeden z najlepszych FPS'ów F2P, bardzo dobra grafika, duża grywalność. Nie bez powodu nazywa się go "darmowym" CoD'em ;p. Odnośnik do komentarza
Norczan Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Moim zdaniem S.K.I.L.L. spośród wymienionych jest najlepszy, też pod względem grafiki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.