Skocz do zawartości

Crossfire vs Combat Arms vs War Rock vs SKILL

F1eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moje pytanie brzmi. Które z tych gier jest najlepsza pod względem ze bez hajsu można mieć fajne bronie i postać oraz dużo zabawy w grze i najlepsza grafika.
[Q]
- W combat arms trzeba wydać dużo hajsu, czy w Warrocku i crossfire bez wydawania się obejdzie?
- Która z nich ma najlepszą grafikę?
- Która z nich najlepsza grywalność?
- Której najwięcej uwagi poświęcić, dlaczego?
- Ile bronie fajne kosztują (w odrębnych grach)?
- W której grze najwięcej cheaterów?
- Głównie uwagę poświęciłem Crossfire i Skill2, ale skill 2 nudzi sie po 1 tygodniu.
- Z którego roku jak każda z gier?

Z góry dzięki za pomoc, nie wiem którą wybrać. Za pomoc 5 do profli, like i polecenie znajomym :)

Z tych wszystkich gier nie grałem tylko w War Rocka, więc o nim dużo nie mogę powiedzieć.

Crossfire jest mocno podobny do CS-a, całkiem fajnie mi się w niego grało, tam gracze niewydający realnej kasy nie są na straconej pozycji w stosunku do graczy "płacących", przynajmniej jak ja w to grałem to tak było.

Co innego w Combat Arms, tam gracze wydający realną kasę mają dość dużą przewagę.

Pod względem grafiki zdecydowanie wygrywa S.K.I.L.L., tutaj jest bezkonkurencyjny.

W CA jest duża grywalność, jest bodajże aż 12 trybów gry i dziesiątki różnych map, jest w czym wybierać.

Najwięcej cheaterów z tego co słyszałem jest w War Rocku, w CA też kiedyś trochę było, nie wiem jak jest teraz.

CA jest z 2008 roku (w 2006-2007 bodajże była beta), CF z 2k7, WR z 2k5, a SKILL z 2013 roku.

W SKILLA fajnie gra się ze znajomymi, według mnie to jeden z najlepszych FPS'ów F2P, bardzo dobra grafika, duża grywalność.

Nie bez powodu nazywa się go "darmowym" CoD'em ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Crossfire vs Combat Arms vs War Rock vs SKILL   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...