LizakowatyPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam ma taki problem otóż, nie mogę pisać. To znaczy nie mogę zmienić nazwy klubu w Ultimate team. Proszę o pomoc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4rrock Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bo nie można zmienić nazwy ? Możesz tymi monetami w katalogu kupić jednorazową zmianę klubu i tyle Nic tu nie będzie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LizakowatyPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ale to nie oto chodzi, po prostu wchodzę do Ultimate team tam jest proponowana nazwa klikam żeby zmienić i nie mogę w ogóle jej usunąć ani edytować rozumiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.FeNix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 jak w fifie nie możesz to spróbuj na Web App'ie 'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll` Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Niemożliwe widocznie Problem z FIFA. Zrób Re-Install. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.