Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rady

Jurit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem początkujący, dopiero zainstalowałem grę, i nie mogę się odnaleźć, jakies rady dla mnie? :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zmień nick podróbko xD

Pooglądaj filmy na youtubach, hallacka/Faji/Vdr'a. Hallack z vderem świetnie tłumaczą mechanikę gry, a faja wstawia świetne bitwy innych użytkowników i od nich można się uczyć.

Opublikowano

Ja bym Ci proponował wejść do gry i zacząć grać pierwszym czołgiem, najlepiej T1. A potem iść w ciężkie czołgi, gdyż na początku są najłatwiejsze to gry. A jak szukasz rad, i chciałbyś dowiedzieć się czułe miejsca w czołgach, poznać lepiej mapy,kampy itd to zachęcam do odwiedzenia kanałów na YT: fajabb, hallack05, newmulti2k

Opublikowano

Na początek kup sobie MS-1 kup wszystkie moduły oraz odblokuj sobie wszystkie czołgi drugiego tieru. Dzięki temu poznasz tą grę oraz jej mechanike.

Zawsze jak masz kilka dział do wyboru to bierz te, które ma najwięcej penetracji.

Staraj się grać ostrożnie by nie ginąć w pierwszej minucie.

Idź w czołgi ZSSR w linię IS-7, bo te czołgi jeszcze błędy wybacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...