TheMisterSeba Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam chciałem się dowiedzieć czy opłaca się kupować tą snajperkę? I do tego chciałbym zobaczyć jej statystyki :speed,,damage, itp Proszę o doradzenie ) Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie wiem, nie gralem nią ale masz statystyki: Bardziej bym Ci polecił kupno AW50F. Odnośnik do komentarza
cvvaniaky Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Oczywiście, że się opłaca. Z tego co każdy mówi to snajperka bardzo dobra. Osobiście dodałem ją na swój serwer z takimi statystykami jak na globalu i powiem Ci, że wolał bym Mosina niż aw50f. Jedyny minus to celownik, który zajmuje dużo miejsca. To jednak można łatwo zmienić. Odnośnik do komentarza
TheMisterSeba Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 dziękuję Proszę zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.