DJ D-VorT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mam problem z prywatnymi wiadomościami w grze. Nie widzę jak ktoś pisze do mnie PW podczas gry, i ja nie mogę napisać /msg bo zawsze pisze że nie ma takiego gracza. Kiedyś mi działało teraz nie działa, odczytać mogę po skończeniu gry na pasku. Doradzi ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Odpisać możesz też minimalizując grę. Na pasku masz ikonkę Riot Games taką małą, kliknij w nią i masz menu wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzieje się tak z każdym znajomym? Nawet po /w ? exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak ktoś pisze do ciebie pierwszy to możesz odpisać wpisująć /r " i nick sam powinien się uzupełnić, i piszesz treść. Możliwe że osoba do której piszesz ma jakieś znaczki specjalne i dlatego nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie mogę zminimalizować bo używma LolClientSuspender, tak dzieje się to z każdym znajomym i nie mogę /r bo nie widzę czy ktoś do mnie napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.