XDa5niel11X Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam , Można zainstalować moda/hack-a "x-ray" na minecraftzyczu ? Gdy pobrałem i poprawnie zainstalowałem , wszedłem do gry i wcisnąłem "x" . Lecz nie pojawiły mi się bryły lecz tylko miałem jaśniejszy obraz ... proszę o pomoc Z góry dziękuję ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Na mc by zyczu mody instalujesz przez launcher klikasz wlasne modyfikacje wybierasz wersje nazwe paczki i klikasz dalej a tam masz taka karte szukaj wpisujesz nazwe moda i klikasz dodaj do mc Jesli bd pisac niedostepny na wersje (jakas tam) to niestety. Do mc by zyczu recznie moda nie zainstalujesz lub jest to wyzsza skola jazdy :-) Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.