Lon333ly Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć Słuchajcie, jest to dla mnie ważne. W ostatnich 10 grach mam 3 rankedy, wszystkie były "Loss Prevented", czy coś takiego, ale wcześniej rozegrałem jednego, tylko nie pamiętam, czy go wygrałem, czy nie. Chciałbym to sprawdzić, ale nie wiem, jak. Ktoś może mi pomóc? Mój nick to Loni, w razie czego. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shazzy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 http://lolking.net, możesz tam sprawdzić swoje ostatnie gry, a na dole po lewej stronie jest diagram słupkowy postaci którymi grałes, uwzględniając ilość gier, wygrane, przegrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lon333ly Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie o to chodzi. Kojarzę jakąś stronę, gdzie można było wyświetlać rozegrane gry wszystkie. Tak "Show more" czy coś takiego można było klikać, i nawet 20 ostatnich gier ci pokazywało, a nie tylko 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 na: kassad.in jest dosyc spora lista rozegranych gier a jak nie to: op.gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.