korek2012 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema, mam ciągle dylemat dotyczący tych dwóch klas. Mógłby ktoś doradzić? Bardziej chodzi mi o przyjemność w exp'ie, ale żeby pvp też słabe nie było.. I szukałem buildów do czarodzieja, ale i tak tego nie rozumiem... Jak od 1 lvl dawać umiejętnośći? Korek < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 jeżeli szukałeś i nie znalazłeś, znaczy, że nie umiesz szukać. wystarczy wpisać control wizard build i masz build w google, jeżeli tego też nie potrafisz to ci pomoge : https://www.google.pl/#q=control+wizard+builda co do porównania control vs rogue - było tego milion i więcej, rogue zawsze ma top dps na bossach, a controlem rozpierdalasz grupki i np. w castle spychasz z mostów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.