Skocz do zawartości

[Pytanie] Podwodny Survival

19Adam97

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano. Z tej strony 19Adam97 i dzisiaj chciałbym się Was zapytać czy chcielibyście reaktywację mojego starego serwera Podwodnego Survivala. Oczywiście wszystko automatyka, tylko został by otwarty tak myślę, że z tydzień - 2 tygodnie. Dlaczego? Bo kiedyś były cały czas nowe edycje (wiem, że macie mi to za złe) dlatego teraz byśmy wszystko ogarnęli, naprawili i usunęli naprawdę wiele błędów, tak by serwer jadł max 2GB RAM. Kto by był za za tym pomysłem? Kto by z chęcią zagrał na starym serwerze psv**?

Od razu mówie, że edycja będzie dopracowana to ostatniego skrawka dzięki czemu nię biędzie cofek oraz lagów (chyba, że przy tworzeniu kuli)

Piszcie, daję like za sensowną odpowiedź. ;)

Myślę że można dać ci 2 szansę. Twój serwer był nawet ok ale te ciągłe nowe edycje itp....

Dziękuję za dobrą opinię. Takie opinie mnie motywują do jak najlepszego serwera ;)

Tylko teraz pewnie dużo osób ma pytanie po co zakładałem ten temat.. A no po to, bo chciałem wiedzieć czy macie jeszcze we mnie nadzieje czy już nie.

Hm.. były niewypały + miałem VIP ,który miał być NA ZAWSZE i go straciłem ,lecz zagram ponownie ,ponieważ ten typ ,był najlepszy ,tylko chciałbym większe wyspy.

Chętnie zaoferuje też swą pomoc ,jeśli potrzebna .

@down

Dokładniej straciłem VIP ,gdyż serwer stał się zwyczajnym SkyBlock ...

@offtop

666 postów - jestem zły :)

Jestem jak najbardziej ZA.Tylko że jak już masz zamiar robić to zbierz najlepiej sporą ekipę(Ogarniętych ludzi a nie tak jak teraz że co 2/3 admin/mod ma Nodusa + Inne szmery bajery ułatwiające granie ).Na serio zanim zaczniesz robić przygotuj Dobrą i Solidną ekipę która będzie pomagać/wspierać na swoje możliwości a nie jak obecna...

Co do @UP Jest to wina gdyż AutoBot wysyłał informacje że jeszcze jest promacja a pewnie jej już nie było i to jest przyczyną że nie posiadasz Vip'a

Bardzo dziękuje wszystkim za wspaniałe opinie, mam nadzieję, że wszyscy, którzy tu napisali będą nolifami na przyszłym serwerze ;)

Jednak czekam na więcej opinii, a ja od jutra lub jeszcze od dziś biorę się za solidne robienie i testowanie czy nie ma lagów, najprawdopodobniej zaproszę parę osób na taką wersję startową, sprawdzającą czy są lagi, oczywiście będzie wynagrodzenie za to. Kto by chciał uczestniczyć w takiej wersji "beta" proszę o kontakt na PW tutaj :)

PS: @up piszę się pomógł :D

Informacja:

Wszystko przechodzi pomyślnie, na start będzie możliwość rozbudowy kuli do 50. Za opłatą (nie wiem jeszcze czy będzie tez można płacić w grze) można powiększć kule do 100x100. Przy tworzeniu nawet 2 kul na raz jest 0 lagów ;)

Dzisiaj w godzinach popołudniowych odbędą się beta-testy, wszystkich beta- testerów, którzy zgłosili mi się na PW zapraszam. IP będę wysyłał koło godziny 15-17,

Informacja:

Wszystko przechodzi pomyślnie, na start będzie możliwość rozbudowy kuli do 50. Za opłatą (nie wiem jeszcze czy będzie tez można płacić w grze) można powiększć kule do 100x100. Przy tworzeniu nawet 2 kul na raz jest 0 lagów ;)

Dzisiaj w godzinach popołudniowych odbędą się beta-testy, wszystkich beta- testerów, którzy zgłosili mi się na PW zapraszam. IP będę wysyłał koło godziny 15-17,

Czekam na start ! : ]

jgJqZrm.jpg

Jestem jak najbardziej na tak, @Stasio132 jak Ci cos przeszkadza z Obecna Administracja to nikt Cie nie zmusza.

Nie no wiesz ale skoro administracja też ma wyspę i też uczestniczy w /baltop jak i /is rank to niech gra jak inni gracze uczciwie.A nie ze np Frikos jak tylko wejdzie do gry odpala 30 różnych hacków w swoim kliencie.Tak samo zresztą Artysta i SweetSwiss ( czy jakoś tak ) maja tego samego clienta i też go używają.Jak ktoś deklaruję się na Admina tuć Moderatora i ma zamiar grać jak normalny gracz to niech tak robi a nie że Gracz za chwile dostaje bana a Adminowi / Moderatorowi nic się nie dzieje mimo że używa hacków / hack clientów do zdobycia np 1.Miejsca w danej dziedzinie.Mi chodzi jedynie o tą 3 od samego początku istnienia wersji SkyBlock po prostu jak wchodzili do gry tak nie wyłączali botów/hacków.

Proszę się tu nie kłócić o takich sprawach, gdyż chciałbym by ten temat był poświęcony tylko Podwodnemu Survivalowi...

Jest jeszcze 1 miejsce na beta testera także serdecznie zapraszam ;)

Serwer będzie na wersji 1.5.2, bo jest najbardziej stabilna!!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Podwodny Survival   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...