Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC.

Jekorgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Szukam postaci ktora moglaby byc moim mainem . Lubie grac jako adc , nie wiem czy Teemo to ADC ale nim tez lubie grac xD. Cena postaci: nie wiecej niz 4k.

Opublikowano

miss fortune, sivir

(wiekszosc adc jest za 4800) nie wiem czy mowiac wiecej niz 4k miales na mysli 4800

jestli tak to vayne, ezreal

radze tez uzbierac 6300 na

Lucana lub jinx

jedne z najbardzIej op teraz adc prawie na kazdym lcs ktos gra jednym z nich a czasami dwoma

Hello there.

Opublikowano

Co do teemo adc, to on nie jest zbyt pod adc, bardziej radzę ci go budować pod ap.

A tak to polecam ci Caitlyn (4800 pz)

• harras
  • dobry dmg z pasywa
  • duży range
  • ulti do dobijania
  • pułapki
  • escape
  • slow
  • pasyw ładuje się szybciej w krzakach
  • stun (z pułapki)
  • krytyki są bardziej skuteczne dzięki pasywowi

928011413476457403957.png

Opublikowano

Do 4800 polecam Caitlyn.

Co do Vayne jest to skillowa postać, bardzo papierowa i trzeba nią grać ostrożnie.

Ogólnie polecił bym ci Dravena (6300). Ostatnio zacząłem go mainować (nawet nick na "Im Draveeeenn") zmieniłem i jestem zadowolony z postaci. Bardzo dobre obrażenia z Q na początku co daje "przewagę" na linii podczas wymian jak. Duże boosty do ms/as z W resetujące się po złapaniu topora. I oczywiście jego E. Podoba mi się w nim to że gdy taki Kha'Zix na ciebie skoczy możesz użyć E aby przerwać mu skok i bezproblemowo zabić. Tutaj lolking do mojego konta i statystyk dravenem. Ps. gram z runami 19 armor pene ;)

http://www.lolking.net/summoner/tr/4071506

csyt2-signa.png

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi , a gdyby zniesc limit cenowy to co byscie polecili :)?

Varus:

-klatka

-mocne 1v1

-harass

-świetna dobitka

-wysoki range

-AoE

-slow

Opublikowano

Popatrzalem i mysle ,ze bede kupowal Dravena (te poczatki w lolu jak nawet na postac nie potrafie sie zdecydowac xD). Dzieki wszystkim , nadal mozecie sie wypowiadac chetnie poczytam :)

Opublikowano

Caitlyn kup jest bardzo dobra, ma duży range, dobry harras, dobre ulti na dobitkę, łatwo wygrać linie, jakiś tam escape, pułapki. Ogólnie postać bardzo dobra za 4800

xh56.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...