Jekorgi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam . Szukam postaci ktora moglaby byc moim mainem . Lubie grac jako adc , nie wiem czy Teemo to ADC ale nim tez lubie grac . Cena postaci: nie wiecej niz 4k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Bumek662. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 miss fortune, sivir (wiekszosc adc jest za 4800) nie wiem czy mowiac wiecej niz 4k miales na mysli 4800 jestli tak to vayne, ezreal radze tez uzbierac 6300 na Lucana lub jinx jedne z najbardzIej op teraz adc prawie na kazdym lcs ktos gra jednym z nich a czasami dwoma Hello there. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Co do teemo adc, to on nie jest zbyt pod adc, bardziej radzę ci go budować pod ap. A tak to polecam ci Caitlyn (4800 pz) harras dobry dmg z pasywa duży range ulti do dobijania pułapki escape slow pasyw ładuje się szybciej w krzakach stun (z pułapki) krytyki są bardziej skuteczne dzięki pasywowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vomar™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Caitlyn -spory zasięg autoataków -haras z Q (duży range/ dmg) -trapy -odrzucenie -slow -łatwa do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ D-VorT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Do 4800 polecam Caitlyn. Co do Vayne jest to skillowa postać, bardzo papierowa i trzeba nią grać ostrożnie. Ogólnie polecił bym ci Dravena (6300). Ostatnio zacząłem go mainować (nawet nick na "Im Draveeeenn") zmieniłem i jestem zadowolony z postaci. Bardzo dobre obrażenia z Q na początku co daje "przewagę" na linii podczas wymian jak. Duże boosty do ms/as z W resetujące się po złapaniu topora. I oczywiście jego E. Podoba mi się w nim to że gdy taki Kha'Zix na ciebie skoczy możesz użyć E aby przerwać mu skok i bezproblemowo zabić. Tutaj lolking do mojego konta i statystyk dravenem. Ps. gram z runami 19 armor pene http://www.lolking.net/summoner/tr/4071506 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexores2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sivir, Miss Fortune, Vayne, Ezreal lub Caitlyn Z naciskiem na Vayne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jekorgi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi , a gdyby zniesc limit cenowy to co byscie polecili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi , a gdyby zniesc limit cenowy to co byscie polecili ? Varus: -klatka -mocne 1v1 -harass -świetna dobitka -wysoki range -AoE -slow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jekorgi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Popatrzalem i mysle ,ze bede kupowal Dravena (te poczatki w lolu jak nawet na postac nie potrafie sie zdecydowac ). Dzieki wszystkim , nadal mozecie sie wypowiadac chetnie poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werido Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 CaitlynDuży rangeEscapePułapkiDodatkowy dmg z pasywuDobre Q np. do kradzieży barona/smokaSlow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek534 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Caitlyn kup jest bardzo dobra, ma duży range, dobry harras, dobre ulti na dobitkę, łatwo wygrać linie, jakiś tam escape, pułapki. Ogólnie postać bardzo dobra za 4800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.