Skocz do zawartości

[Champ] Do 6300 IP

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Heyka. Mam dylemat i nie wiem co mam zrobić. Na jednym koncie mam 19 lvl i prawie 7k ip. Tam często gram Nidalee, lecz powoli zaczyna ona mi się nudzić, bo dostanie stuna i tak naprawde pada. Więc nwm czy kupić na 20 lvl'u full runki jakie sie da na 20 lvl pod Nidalkee? Obliczyłem, to wyjdzie 6900 z kawałkiem. Czy może sobie zakupić jakiegoś championa. Jak tak to napewno nie na pozycji bot! [Nie chce adc, ani supp'a.] Zależy mi na top/mid, ew jungler może być. Zastanawiałem się nad Riven i Yasuo. Podam teraz postacie jakie mam z droższych [min 3150 ip.] (Katarina,Lux,Nidalee,Lee Sin,Kha'Zix)

skcg.png

by kml14

Bardziej ci się opłaca kupić runy pod ap (skoro lubisz nidalee), ale skoro już mówisz o championach to polecę ci Yasuo:

• dociągnięcie co 0,5 sec
  • pasyw podwaja szansę na kryta
  • tarcza z pasywa
  • mobilny
  • dobry dmg z Q
  • podrzucenie
  • ulti do inicjacji
  • dobry 1 vs 1
  • ściana blokująca dużą ilość skilli
  • top/mid, no i możesz iść na jungle (dość dobry, sam tam nim często gram ^^)

928011413476457403957.png

Bardziej ci się opłaca kupić runy pod ap (skoro lubisz nidalee), ale skoro już mówisz o championach to polecę ci Yasuo:

No tak, ale powoli nudzi mi się gra taką Nidalee, jak dla mnie papier. Wole już grać takim Lee Sinem czy Kha'Zixem. [Aj nie napisałem w 1 poście, że mam Lee sina) [juz, dalem edit]

@Edit. Ok, nevermind. Kupiłem już sobie yasuo, jest megaśny! ;D. Teraz sobie zbieram na runki pod niego;d, a potem riven se kupie ;P.

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Champ] Do 6300 IP   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...