Pushy49 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Heyka. Mam dylemat i nie wiem co mam zrobić. Na jednym koncie mam 19 lvl i prawie 7k ip. Tam często gram Nidalee, lecz powoli zaczyna ona mi się nudzić, bo dostanie stuna i tak naprawde pada. Więc nwm czy kupić na 20 lvl'u full runki jakie sie da na 20 lvl pod Nidalkee? Obliczyłem, to wyjdzie 6900 z kawałkiem. Czy może sobie zakupić jakiegoś championa. Jak tak to napewno nie na pozycji bot! [Nie chce adc, ani supp'a.] Zależy mi na top/mid, ew jungler może być. Zastanawiałem się nad Riven i Yasuo. Podam teraz postacie jakie mam z droższych [min 3150 ip.] (Katarina,Lux,Nidalee,Lee Sin,Kha'Zix) by kml14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bardziej ci się opłaca kupić runy pod ap (skoro lubisz nidalee), ale skoro już mówisz o championach to polecę ci Yasuo: dociągnięcie co 0,5 sec pasyw podwaja szansę na kryta tarcza z pasywa mobilny dobry dmg z Q podrzucenie ulti do inicjacji dobry 1 vs 1 ściana blokująca dużą ilość skilli top/mid, no i możesz iść na jungle (dość dobry, sam tam nim często gram ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pushy49 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Bardziej ci się opłaca kupić runy pod ap (skoro lubisz nidalee), ale skoro już mówisz o championach to polecę ci Yasuo: No tak, ale powoli nudzi mi się gra taką Nidalee, jak dla mnie papier. Wole już grać takim Lee Sinem czy Kha'Zixem. [Aj nie napisałem w 1 poście, że mam Lee sina) [juz, dalem edit] @Edit. Ok, nevermind. Kupiłem już sobie yasuo, jest megaśny! ;D. Teraz sobie zbieram na runki pod niego;d, a potem riven se kupie ;P. by kml14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.