Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc ( dotycząca szkoły średniej )

Zdomorowocor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie daje sobie rady w technikum, jestem na profilu technik pojazdów samochodowych, półrocze mam za sobą, ale do jutra ( do poniedziałku ) muszę podjąć decyzję co dalej, a dokładniej chodzi mi o to, że albo zostanę w tym technikum i albo nie zdam pierwszej klasy i będę drugi raz w pierwszej klasie, co sprawi że będzie mi łatwiej, bo będę drugi raz w pierwszej klasie zapoznany z materiałem, czy jakoś tak, albo mogę też spróbować nadrobić 8 jedynek na półrocze dobrymi ocenami na koniec roku i jakoś zdam pierwszą klasę, ale nauczyciele mówią, że ktoś zdaje na samych dwójach to nie zda matury, a ktoś kto ma jedynki do tego to na 100% nie zda, albo przepiszę się do zawodówki na elektryka albo elektromechanika pojazdów samochodowych i nie będę mógł mieć matury, ale zdam zaocznie technikum czy co tam można zdać nie wiem i będę miał maturę, nie mogę się zdecydować, proszę pomóżcie mi podjąć wybór, sam nie potrafię i proszę o pomoc internety xD

EDIT: co jest lepsze elektryk czy elektromechanik pojazdów samochodowych ( zawodówka ) ?

Opublikowano

Co wy wszyscy ostatnio, mieszacie wszystkich z mpc w swoje sprawy prywatne? Po to masz matke i ojca, aby z nimi takie rzeczy przedyskutowac xD

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...