syzyffek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema! Zastanawiam się nad jakimś adc za 4800 IP. Ezreal vs MF vs Vayne vs Cait. Która najlepsza postać? Preferuję : Mocne przeliczniki na AD, OP crity, zjadanie tanków na 3 hity Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cait harras dobry dmg z pasywa duży range ulti do dobijania pułapki escape slow pasyw ładuje się szybciej w krzakach stun (z pułapki) krytyki są bardziej skuteczne dzięki pasywowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smg69 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 vayne: + mocne late game +niewidka ulti+q +dobra na tanków -średnie early game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Mavex Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 up@ ale vayne nie jest łatwym ADC i mało kto potrafi nią grać Polecam ci cait tak ja wyżej została opisana ;] jest bardzo dobrym champem kiedyś była moim main Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cait: -wysoki range -harass -mocna pasywka -wysoki DMG -odepchnięcie siebie -slow -mechanizm escape -puapki -dobitka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Caitlyn+spory range+harras+poke+świetny pasyw+pułapki+slow+jakieś escape+przeskok przez ściany+świetny ultimate na dobitkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek534 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Caitlyn:-duży range-dobre ulti do dobijania-system escape-pułapki-możesz spowolnić przeciwnika-dobra pasywka na obijanie przeciwnika-trudno wygrać linie grając przeciwko niej -dobry haras z Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej0101 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 vayne zjada tanki dzieki pasywce z w i jest silna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil5530 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @up ale zeby ja ogarnąć trzeba dobrze grać adc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurty. Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ezreal: -Świetny esc -Dobre early -Duży dmg -Nafarmiony pizga w uj -ezreal + janna=OP -aoe ult -niskie cdki "If you want to make God laugh, tell him about your plans." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyus Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Vayne Gadacie głupoty ta postać może troszeczkę jest trudniejsza od reszty jak zaczynałem grać ADC to właśnie tą oto postacią. Polecam ci ją bo naprawdę wiele gier nią wygrałem Pomogłem Daj "+" Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBusio Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ezreal: - Escape, z flashem i E jesteś nie do złapania - as z Q - spam z Q - aoe ult - małe cd - z dobrym supportem wystarczy trafiać q żeby wygrać linię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werido Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 CaitlynDuży rangeEscapePułapkiDodatkowy dmg z pasywuDobre Q np. do kradzieży barona/smokaSlow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.