quanerr Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jakie jest aktualnie najlepszy TD X tieru? Wiem, że będę miały nerfa więc wyfarmię szybka JagdPanzera E-100 i co potem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Aktualnie najlepszymi TD Xt są: FV, WTF, Foch (po nerfie już nie), Obiekty ruskie i tyle ;p Każdy Xt TD ma swoje, duże zalety (i wady), ale teraz idą nerfy, więc ja bym się wstrzymał. Jak wprowadzą SturmTigera to chyba tą linie będę robił, bo mam 2 perkową załogę na hetzerze i 3 na ferdku ;p Edit: - Waffenträger E-100 zaliczy nerfa: obrotu kadłuba, rozrzutu celownika podczas obrotu wieży, prędkości obrotu wieży - DPM Focha 155 również dostanie po dupie: alfa zmniejszona z 850dmg na 750dmg i nie będzie to zrekompensowane RoFem - nowa, złota penetracja na Object 268 będzie wynosiła 395 - kamuflaż dla TDków ulegnie zmianie; Veider potwierdził również, że TDki stracą bonus do kamuflażu - cała klasa TDków zostanie zrebalansowana; nerf X tierów jest jedynie tymczasowym rozwiązaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quanerr Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ok, dzięki to skończę Jagdpanzera E-100 i zacznę robić Ob 268 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.