dram Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. W grze metin2, większość rzeczy można zrobić za pomocą pythona. Chciałbym się dowiedzieć jak można wstrzykiwać kod do gry (przez własny program). Pozdrawiam. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dram Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Refresh Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGG205 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 W googlach znalazłem to: http://docs.python.org/2/extending/extending.html Szukanie nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @up przeczytaj jeszcze raz czego chce autor i co ty mu dałeś [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGG205 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Z wypowiedzi autora zrozumiałem, że chciał by dodawać kod w pythonie do swojej gry zrobionej w C++, co świadczy o tym ten cytat. W grze metin2, większość rzeczy można zrobić za pomocą pythona. Z własnego programu ? Chodzi Ci o własną konsolkę, która jest wbudowana w grze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dram Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ok posłuchaj. Mam program w c++, który uruchamia metina, wstrzykuje w niego dll a następnie moja dll robi "co nieco" . Ale ,żeby mieć większą kontrole nad grą skrypty w pythonie do metina są łatwiejsze i szybsze , przez co chciałbym JE również wstrzykiwać do metina. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopelek997 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 skrypty w pythonie z tego co wiem wystarczy wrzucić do folderu metina i są automatycznie przez niego otwierane przy starcie. [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dram Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czytaj co ja chce uzyskać - chce ze swojego programu je wstrzyknąć w momencie w którym ja tego chce. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.