TheM0rdor3 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Proszę o pomoc chcę grać rankedy ale nie wiem jaką postać kupić na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po pierwsze pisz wielkością 14-stką bo większa dość wkurza. Po drugie polecam ci katarine: zmniejsza MR z Q Q nakłada ładunek zadający dodatkowy dmg przy detonacji (detonacja z W lub AA) AoE dmg z W doskok (E) Ulti może bić 3 osoby na raz skrócenie CD z pasywa (-15sec za fraga lub asystę) łatwa do ogarnięcia mobilna, dobry roam Łatwo przerwać jej ulta, wystarczy porządny cc'ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheM0rdor3 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po pierwsze pisz wielkością 14-stką bo większa dość wkurza. Po drugie polecam ci katarine: zmniejsza MR z Q Q nakłada ładunek zadający dodatkowy dmg przy detonacji (detonacja z W lub AA) AoE dmg z W doskok (E) Ulti może bić 3 osoby na raz skrócenie CD z pasywa (-15sec za fraga lub asystę) łatwa do ogarnięcia mobilna, dobry roam Łatwo przerwać jej ulta, wystarczy porządny cc'ek Katarine mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danonix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Gragas. League of Legends EUNE nick: WORSTBLITZEUV4 http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkcRemi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Też głosuję na katarine pomogła mi dojść do platynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Gragas: -obszarowy DMG -wysokie przeliczniki -dash -pusher -mocne 1v1 -harass -mechanizm escape -odrzut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarzewski Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 a moze bys napisal jaki lane? jesli jungle, to polecam xina - doskok - heal - tanky - pasyw zmniejsza armor przeciwnika - ult moze odrzucac, przydatne przy escape - podrzucenie - slow STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.