Skocz do zawartości

[Pytanie] XenoxMT2 eq pvp czy exp?

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Gram wojem body 197lvl i mam całe eq do expa, przez co są sytuacje, że 70lvl z pro eq do pvp bierze mnie na 4 skille. Mam wbijać 250lv i wtedy robić eq pvp, czy już teraz??? I czy mam zmienić skille na mentala???

I jeszcze 2 pytania:

1. Kojarzycie kolesia "MeBuXe" ??? (dla tych co nie wiedzą, to sura 175lvl który bierze prawie każdego 250lvl na skilla) jakim cudem on jest taki dobry?! To samo z ninją (15lvl) z którym walczyłem dobre 5 minut zanim go ubiłem. Nawet jeśli jestem beznadziejny w pvp, to powinienem mieć go na hita, a wychodzi na to, że on mi zabiera więcej niż ja jemu.

2. Dacie jakiś dobry poradnik do eq pvp? Taki specjalnie pod moją postać :)

Z góry thx i za pomoc daję + :)

@EDIT

Dajcie jeszcze jakiegoś multihacka w pliku ".mix" (tylko takie działają na XenoxMT2)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

eq pvp rób kiedy chcesz, oni mają pewnie nie jedną postać 250lvl i mają od zajebania elit. kd +5 dlatego ich stać.

takie 70/75/90/95lvle z 4brońmi klasowymi z kd +9/+5 to nic dziwnego tam, ludzie nie mają co robić więc się bawią w takie coś.

m.in ja skończyłem tam grę bo 250lvl używa się tylko do zadymek i wojen, a w pvp liczy się kto ma lepszego klasowca.

pozdro.

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] XenoxMT2 eq pvp czy exp?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...