D4n100 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema. Gram wojem body 197lvl i mam całe eq do expa, przez co są sytuacje, że 70lvl z pro eq do pvp bierze mnie na 4 skille. Mam wbijać 250lv i wtedy robić eq pvp, czy już teraz??? I czy mam zmienić skille na mentala??? I jeszcze 2 pytania: 1. Kojarzycie kolesia "MeBuXe" ??? (dla tych co nie wiedzą, to sura 175lvl który bierze prawie każdego 250lvl na skilla) jakim cudem on jest taki dobry?! To samo z ninją (15lvl) z którym walczyłem dobre 5 minut zanim go ubiłem. Nawet jeśli jestem beznadziejny w pvp, to powinienem mieć go na hita, a wychodzi na to, że on mi zabiera więcej niż ja jemu. 2. Dacie jakiś dobry poradnik do eq pvp? Taki specjalnie pod moją postać Z góry thx i za pomoc daję + @EDIT Dajcie jeszcze jakiegoś multihacka w pliku ".mix" (tylko takie działają na XenoxMT2) Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate... Odnośnik do komentarza
Hraklo Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 eq pvp rób kiedy chcesz, oni mają pewnie nie jedną postać 250lvl i mają od zajebania elit. kd +5 dlatego ich stać. takie 70/75/90/95lvle z 4brońmi klasowymi z kd +9/+5 to nic dziwnego tam, ludzie nie mają co robić więc się bawią w takie coś. m.in ja skończyłem tam grę bo 250lvl używa się tylko do zadymek i wojen, a w pvp liczy się kto ma lepszego klasowca. pozdro. Odnośnik do komentarza
D4n100 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Za dużo nie pomogłeś :/ Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate... Odnośnik do komentarza
xShawn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak sura 175 bierze tam 250 lvl na skila to na pewno na hacku, bo jest to zwyczajnie nie możliwe na tym lvl'u, gdyż na 250lvl ma się ponad 3kk hp, a broń na 170/175 lvl nie jest wcale aż taką kosą. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.