AnonPoland Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam ja wraz z paroma ludźmi robimy serwis ogłoszeniowy szczegółów nie chcę zdradzać ale nie mamy pomysłu na nazwę domeny musi być .pl serwis ma być ogólnopolski tak więc chciał bym abyście mi pomogli pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tematyka? Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Po co, skoro jest tablica, gumtree itd.? Nie uda wam się wybić, zwłaszcza, że te dwa portale mają reklamę w mediach - nie tylko w internecie, a telewizji. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak jak kolega wyżej napisał. Dodatkowo jest mnóstwo podobnych stron, ale mniej znanych, więc konkurencja jest duża. No chyba że ta twoja strona ma coś czego te wszystkie strony nie mają, to może jest jakaś szansa. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sprzedajemy.pl Odnośnik do komentarza
Brikar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgadzam się w 100% z przedmówcami. Allegro, Gumtree i Tablica zdominowały rynek. Jeżeli chciałbyś się wybić to aktualnie musiałbyś mieć 5 zer na koncie bankowym Możesz spróbować ale wielkiego sukcesu raczej nie osiągniesz. (tfu,tfu,tfu) -Handel.pl -buy&sell.pl Powodzenia w biznesie ''Myślę więc jestem'' Odnośnik do komentarza
AnonPoland Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dziękuję wam za pomysły a co do tego że się nie wybije to mogę zrobić też serwis motoryzacyjny lub jakiś regionalny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.