Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na domenę

AnonPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja wraz z paroma ludźmi robimy serwis ogłoszeniowy szczegółów nie chcę zdradzać ale nie mamy pomysłu na nazwę domeny musi być .pl serwis ma być ogólnopolski tak więc chciał bym abyście mi pomogli ;) pozdrawiam.

oabpsw.png
Opublikowano

Po co, skoro jest tablica, gumtree itd.? Nie uda wam się wybić, zwłaszcza, że te dwa portale mają reklamę w mediach - nie tylko w internecie, a telewizji.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał. Dodatkowo jest mnóstwo podobnych stron, ale mniej znanych, więc konkurencja jest duża. No chyba że ta twoja strona ma coś czego te wszystkie strony nie mają, to może jest jakaś szansa.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zgadzam się w 100% z przedmówcami. Allegro, Gumtree i Tablica zdominowały rynek. Jeżeli chciałbyś się wybić to aktualnie musiałbyś mieć 5 zer na koncie bankowym ;) Możesz spróbować ale wielkiego sukcesu raczej nie osiągniesz. (tfu,tfu,tfu)

-Handel.pl

-buy&sell.pl

Powodzenia w biznesie B)

''Myślę więc jestem''

Opublikowano

Dziękuję wam za pomysły a co do tego że się nie wybije to mogę zrobić też serwis motoryzacyjny lub jakiś regionalny ;)

oabpsw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...