donrafal1221 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Używam programu hotspot shield 3.17 do zmiany ip (chce uniknąć bana na główne konto w metin2) wszystko działa poprawnie ale od jakiegoś czasu program sam się rozłącza. Szukałem alternatywnego programu dla hotspot shield 3.17 ale nic dobrego nie znalazłem, program FreeHideIP zmienia ip ale widać też moje stare ip więc jest bezużyteczny. Jeśli nie uda się naprawić hotspot shield 3.17, prosiłbym o jakieś alternatywne programy z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Polecam CyberGhost: [TUT] Jak zmienić swoje IP < -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donrafal1221 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ten program mi nie działa może jakaś inna propozycja. Ten program jednak u mnie działa, dzięki. Musiałem tylko ściągnąć wersje CyberGhost 4 a nie z tej strony najnowszą CyberGhost 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossplaneR Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 HideMan, bądź HideMyIP również jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.