mambrata123 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siemano mam buga w LoLu a mianowicie nie piszę mi jaki mam numer dywizji widzę, że to jest brąz ale nie widzę ile I czy II ma ktoś na to jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZmkAg. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Są dwie opcje: 1. Widocznie system nie zresetował jeszcze do końca dywizji (co jest lekko zadziwiające) Na jakim grasz serwerze? 2. Czasami tak się pokazuje i to jest zwykły lag, wtedy wystarczy tylko odświeżyć profil, lecz jednak dywizje, wygrane i ilość meczy pokazuje normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mambrata123 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Próbowałem odświeżać oraz Reloga gram na EUNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTheLasVegas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 rozegrałeś 10 gier >_< ? Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... Core i7- 4960X @ 4.5GHz Asus P9X79 Deluxe GTX 780 SC HyperX Predator 16GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mambrata123 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak.Ale innym pisze że rozegrałem 4 gry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.