Skocz do zawartości

Questy po 21lvl'u.

Rekomendowane odpowiedzi

Siiemka, jestem nowy w świecie WOW'a i mam pytanie dotyczące 3 questów, może raczej przetransportowania się do nich.
Obecnie gram Blood Elf'em. Znajduje się w UNDERCITY. Posiadam level 23.

Zrobiłem większość quest'ów w Eversong Wood's oraz wszystkie w Ghostland. Zaprowadziły mnie one do tego miasta.

Pytanie to jak dostać się na kontynent KALIMDOR, aby wykonać jeden z tych quest'ów. Konkretnie do Orgrimmar'u. ( Jestem słaby z angielskiego, dlatego kieruje się do was. )

Wiem, że jeden jest w Dungeon'ie, ale nie wiem którym.

A ten z walką pet'ów jest jakiś dziwny. Robiłem tego guest'a jak grałem Night Elfem ale go nie ukończyłem. Czy możliwe jest, aby ten quest przypisał się do konta? Musze go oddać w Darkshore. ( Ciężko jest Blood El'em dostać się do 2 miasta Night Elf'ów, tak mi się wydaje.. )

Oraz ważne dla mnie pytanie, jak już ukończę te quest'y bądź nie, to na którą mapę mam się wybrać, aby dalej robić quest'y?

i0h7.jpg

Edytowane przez DawidTson

Aby dostać się na kalimdor szukasz lokacji ,,Stranglethorn Vale'', następnie w niej powinno być Booty Bay (przy morzu, taki port :P) w Booty Bay jest most na którym jest portal do Ratchet w Kalimdorze :) Questy się nie przypisują, a poza tym Blood Elfem byś nie oddał ponieważ jest on w Hordzie a Night Elfy w Przymierzu, jeśli byś zobaczył Night Elfa (NPC) po prostu by cię zaatakował

do Hilsbrad Foothills, raczej z buta bo musisz flying pathy odkryć

Edytowane przez szymonkokosz3

Sygnatury brak.