XAdosX Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, Mam problem z grą neverwinter,na wysokich detalach mam max 25 fpow a chial bym miec minimum te 50 na najnizszych mam 55 max , ale spelniam zalecane wymagania gry w miescie to mam 15 fpsowa a chial bym miec minimum 40 Co zrobic? To moje parametry komputera : AMD Athlon II X2 240 Processor NVIDIA GeForce GTS 250 Ram 3,00 GB Wczoraj cyscilem kompa ale nic nie dalo . Da sie cos zrobic zeby bylo minimum na srednich 50 fpow ? a w miescie z 30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 wymienić komputer. zalecane wymagania gry pozwalają ci na odpalenie jej, a nie na płynne funkcjonowanie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek2012 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A można coś w ustawieniach poszperać, żeby większe były? Korek < 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haritirox Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ściągnij game booster. Przeskanuj kompa wykasuj nie potrzebne pliki. (Najlepiej z dysku gdzie masz system). Ewentualnie przeczyść kompa z kurzu lub dokup cześci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.