marcin99991 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Znacie jakis skrypt na zbieranie blyskotek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cziquita Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix1906 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przebijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cziquita Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Osobiście coś znalazłem tylko nie wiem czy działa bo nie wiem jak go ustawić :/ http://speedy.sh/EDpR9/seaf-full.scar Skan:DUPA@downChciałbym kiedyś zobaczyć wirusa w pliku tekstowym Byłoby zabawnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @UP nie dodawaj plików bez skanu! ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cziquita Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak jest skrypt na scara to nie banują wystarczy odpalać skrypt przykładowo na 8h dziennie i nikt Ci bana nie wlepi... Jak odpalisz skrypt np. na 24h no to potem się nie dziw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.