Mikrusp Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam!Wczoraj zakupiłem grę na Steam, Infestation: Survivor Stories za 13 Euro. Wyszystko się pobrało i zainstalowało... Problem pojawił się przy włączaniu gry, otóż pojawia się okno logowania a z tego co mi wiadomo jak gra jest od platformy Steam nie powinno tego być. Pytałem kolegów czy też mieli taki problem ale niestety nie.Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza
JEBANYKOZAK Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 klikasz register account i sie rejestrujesz. Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Serwery miały pewnie jakieś problemy, każdy tak ma, jeżeli gra przez Steam. Raz działa, raz nie. Odnośnik do komentarza
Mikrusp Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzięki za pomoc, odpaliłem grę ale pojawił się kolejny problem. Nie mogę wejść na żadeb server... Pojawia się ekran wczytywania, wczyta się wszystko, pojwi się ekran gry i wywal do Menu głównego z napisem Error. Próbowałem na EU i było tak samo. Wie ktoś jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A co pisze na tym errorze? Podaj specyfikacje kompa. Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
Mikrusp Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Disonect for server, dzieje się tak kiedy dołącza do jakiegoś serweru. Odnośnik do komentarza
Mikrusp Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Oto specyfikacje komputera. Odnośnik do komentarza
XCoP Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Podaj Grafikę. Spróbuj zmniejszyć grafikę w opcjach i wtedy spróbuj. Spróbuj również na strongholdach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.