UsX222 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 R EKLAMA \/ \/ \/ BLESS Witam mam do zaprezentowania naprawdę konkretnego cheata do BF'a 3 Nexus BF3 V1.2 Funkcje: Visuals - Crosshair - Boxes - Sphere (On player's head) - Health (Bar or Text) - Nametags - Distance - Lines --------------------------------------------------------------------- Player - No Breath - Aimbot - Aimbone: Head & Pelivs (Requested bones shall be added) - Aimkeys -------------------------------------------------------------------- Weapon - Enable/Disable Gun Flash - No Recoil/No Spread - Instant Bullet - Instant Damage -------------------------------------------------------------------- Extra - Punk Buster screen shot module disabled - Informs you of current status of pb ss module (Enabled/Disabled) - Tool-Tips (Gives you a small description/info of the highlighted feature on bottom of the screen Instrukcja użycia: 1.Włącz grę do menu wyboru postaci 2.Wybierz proces "bf3.exe" 3.Wybierz plik "Nexus BF3 v1.2.dll" 4.Injectuj 5.Słuchaj skarg typu "cheater !!!" (tj.) baw się dobrze Filmik: http://youtu.be/CJ_BR429Kl8 SCREEN: Hotkeys: INSERT Włączanie menu Strzałki Przemieszczanie się po menu cheata Download : http://hostuje.net/file.php?id=b247b530fb2009c923c50a856872ad99 Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/d3d9386d7c39742a3af1418eb43299516ca719a4638fdedf75030fd4024b97de/analysis/1390100119/ Status: Detected ! Ja ani MPCForum nie odpowiadają za zbanowanie Twojego CD-Key'a ! Używasz na własną odpowiedzialność ! Pomogłem ? Like Odnośnik do komentarza
power2anger Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Bardzo fajny czit, tylko mam pytanie, mogę sobię na nim grać bez obawy o bana ze statami np. 11/4 ? Czy jak ktoś da mi reporta to i tak sprawdzą, że mam aima pomimo takich statów? Jeżeli nie dadzą bana, to jakich statów nie należy przekraczać, żebym dostał bana na CD-keya? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
xKrisuS Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jak działa to tylko będę używał no recoil i jak myślicie wykryją mnie ;D? @Edit Jak coś fajny hack polecam wszystkim działa wszystko Tylko szkoda że jest ten no spread bo chce tylko no recoil Odnośnik do komentarza
UsX222 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @2Up Nie wiem, ja miałem 50/? coś tak jak na filmiku i więcej w grze bez nagrywania, nawet rusek mnie wyzywał od cheatów i wszyscy report i wgl. a bana nie mam :P Ale postaraj się po prostu na samym ESP, Instant Bullet, Instant Damage i przyczajony tygrys ze snajperką i powinno być git i oczywiście serwer bez GGC @Up Cheata wykryją po jakimś czasie dlatego jak wspomniałem wyżej serwery bez GGC są od cheatów Odnośnik do komentarza
xKrisuS Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @up "Cheata wykryją po jakimś czasie dlatego jak wspomniałem wyżej serwery bez GGC są od cheatów :)" Tak szczerzę mówiąc to nie wiem jakie to serwery bez ggc Jak można je odróżnić ? Jeszcze takie małe pytanie wiesz może jak skonfigurować czy coś w tym stylu macro do m16a3 :P? Odnośnik do komentarza
UsX222 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 @up Można ściągnąć gotowe. Serwery bez ggc... nie da się tego odróżnić, jak dostaniesz bana na ggc to się dowiesz które są bez Jest ich trochę jbc. Odnośnik do komentarza
mor123 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wszystko ładnie działa. Cheat, JAK NARAZIE niewykrywalny.Jedyne co mie wkurza, to voteban :/ Ale da się żyć! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
power2anger Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mnie wyzywają od cheatów nawet jak mam samo esp i m16a3 - tyle mi wystarczy żeby cisnąć. Więc sam nie wiem, jak gram na samym esp z m16a3 i trochę pokazuje, że mam wh ale nie tak perfidnie to moge dostać bana? Miałem staty 91/34. Czy jak tak gram to nie ma szansy na bana cd-keya? Odnośnik do komentarza
UsX222 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mnie wyzywają od cheatów nawet jak mam samo esp i m16a3 - tyle mi wystarczy żeby cisnąć. Więc sam nie wiem, jak gram na samym esp z m16a3 i trochę pokazuje, że mam wh ale nie tak perfidnie to moge dostać bana? Miałem staty 91/34. Czy jak tak gram to nie ma szansy na bana cd-keya? Moim zdaniem jest i to duża, dlatego graj na serwerach bez GGC... ile razy mam powtarzać... Odnośnik do komentarza
UsX222 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 @refresh Odnośnik do komentarza
waleCWNM Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Czy ten cheat działa tylko na broń czy też w pojazdach, samolotach? Odnośnik do komentarza
kajtekbe Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Mam tylko czerwona obramowke nie ma napisow.Ma ktos jakis pomysl ? Odnośnik do komentarza
UsX222 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 @2up raczej tylko z buta @up nie włączyłeś opcji może ? Odnośnik do komentarza
Makyura Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A ja się zastanawiałem dzisiaj dlaczego padałem na hita na każdej mapce, wgl nieda się grać no nic teraz mi pozostało raportować najgorsze jest w tym że EA nic z tym nie robi. Nie polecam używać jakich kolwiek czitów do BF prędzej czy puźniej dostaniecie bana w tym przypadku chodzi o BF3 więc szybko was pobanują mam taką nadzieje Mnie wyzywają od cheatów nawet jak mam samo esp i m16a3 - tyle mi wystarczy żeby cisnąć. Więc sam nie wiem, jak gram na samym esp z m16a3 i trochę pokazuje, że mam wh ale nie tak perfidnie to moge dostać bana? Miałem staty 91/34. Czy jak tak gram to nie ma szansy na bana cd-keya? Twoim zdaniem ESP to jest mało to jest to samo co wallhack bo pokazuje ci gdzie znajdują się gracze Moim zdaniem jest i to duża, dlatego graj na serwerach bez GGC... ile razy mam powtarzać... Co to za problem jak ktoś czituje nawet na serwerach bez GGC robisz filmik jak gościu zabija cię headshotem 50 razy pod rząd i w 100% ban gwarantowany Bardzo fajny czit, tylko mam pytanie, mogę sobię na nim grać bez obawy o bana ze statami np. 11/4 ? Czy jak ktoś da mi reporta to i tak sprawdzą, że mam aima pomimo takich statów? Jeżeli nie dadzą bana, to jakich statów nie należy przekraczać, żebym dostał bana na CD-keya? Pozdrawiam. Bana i tak dostaniesz Wszystko ładnie działa. Cheat, JAK NARAZIE niewykrywalny.Jedyne co mie wkurza, to voteban :/ Ale da się żyć! Pozdrawiam. Voteban jest słaby i wgl się nie sprawdza najlepiej jakby admin mógł od razu banować @2Up Nie wiem, ja miałem 50/? coś tak jak na filmiku i więcej w grze bez nagrywania, nawet rusek mnie wyzywał od cheatów i wszyscy report i wgl. a bana nie mam :P Ale postaraj się po prostu na samym ESP, Instant Bullet, Instant Damage i przyczajony tygrys ze snajperką i powinno być git i oczywiście serwer bez GGC @Up Cheata wykryją po jakimś czasie dlatego jak wspomniałem wyżej serwery bez GGC są od cheatów To poczituj jeszcze troche to zobaczysz czy bana dostaniesz na cd-key Mam nadzieje że zostanie jak najszybciej wykryty Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 [...] Co to za problem jak ktoś czituje nawet na serwerach bez GGC robisz filmik jak gościu zabija cię headshotem 50 razy pod rząd i w 100% ban gwarantowany [...] To poczituj jeszcze troche to zobaczysz czy bana dostaniesz na cd-key Mam nadzieje że zostanie jak najszybciej wykryty Na podstawie filmiku nie możesz dostać bana. Specjalnie do cheatów kupiłem na promocji drugi CD-KEY do BF3 i grałem na aimach undetected, jak i również detected. Przy robieniu serii ~400 headshot'ów i 2 dead'ów otrzymałem 2 bany na serwer. W końcu gracze stracili cierpliwość i zaczęli raportować mój profil na Battlelogu do EA. Jakieś 2 dni później EA wyzerowało mi całkowicie lvl, wszystkie odblokowania broni itd, jednak nadal cheatowałem. Dopiero za następnym razem, a raczej ostatnim mój profil żołnierza na BL otrzymał stałą blokadę. Każdy przypadek może być inny, lecz u mnie dopiero po przebyciu takiej drogi został zablokowany cd-key. Odnośnik do komentarza
`FiDoL. Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja bym polecał poprawienie menu, chociaż może tylko ja mam ten problem, że źle chodzi tzn. naciskam raz strzałkę a 2 razy przeskakuje, musze czasami 20 razy nacisnąć insert żeby zamknąć menu bo miga Odnośnik do komentarza
UsX222 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 @up tak, jest bardzo czułe Odnośnik do komentarza
rafikol123 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Hmm w opisie jest Detected..zaktualizuj jak możesz cheata,a jak nie to najwyżej temat zamknąć trzeba,skoro detected ;D -_-_-Shadow LC-_-_- Gildia: AllStars Nick: Tivee Level: 185 Odnośnik do komentarza
UsX222 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 @upBardzo możliwe jest, że autor go zaktualizuje więc nie zamykam Odnośnik do komentarza
BentleyGT Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 szkoda ze detected Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Minęły 3 dni, nie ma aktualizacji, więc zamykam temat. Gdyby jednak aktualizacja się pojawiła, proszę autora o kontakt na PW w celu otwarcia tematu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.