Castio™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Szukam filmu pt. Chce się żyć. Przeszukałem pół internetu i nie ma nigdzie, online, do pobrania... Nic, a nic ! Gdyby grali jeszcze w kinie to bym poszedł, ale już za późno. Błagam podajcie link, może być nawet do chomikuj ! By Me. Odnośnik do komentarza
Ding Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To jest ZWIASTUN, trwający około 2 i pół minut. Poszukam dla Ciebie pełnej wersji tego filmu. bez gif Odnośnik do komentarza
Brikar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Trzeba zweryfikować nr. tel xxx ''Myślę więc jestem'' Odnośnik do komentarza
LuuuuuuuziQ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @up. Co Ty mu dałes ? Nie wchodz na to, bo tylko kase Ci ukradnie, a filmu dalej nie bd miał.. Odnośnik do komentarza
Castio™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Trzeba zweryfikować nr. tel xxxx Takich to mam od zaje*ania. @up. Co Ty mu dałes ? Nie wchodz na to, bo tylko kase Ci ukradnie, a filmu dalej nie bd miał.. Wiem, wiem, dzięki za troskę kolego By Me. Odnośnik do komentarza
Ding Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czy problem rozwiązany? Rano na 100 PROCENT teraz, poszukam Ci to, poszperam. bez gif Odnośnik do komentarza
ReallSkill Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Szukam filmu pt. Chce się żyć. Przeszukałem pół internetu i nie ma nigdzie, online, do pobrania... Nic, a nic ! Gdyby grali jeszcze w kinie to bym poszedł, ale już za późno. Błagam podajcie link, może być nawet do chomikuj ! Pomyliłeś fora. Idź do kina. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.