Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiem wiem

Fajny_Kolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1: Dobra to zacznijmy od tego że jakikolwiek sposub na robienie haków do warrocka jest przenieśiony do warrock private więc niepiszcie mi że jest ich mnóstwo.......

Po 2: Jeżeli macie już podać jakikolwiek sposub to niemówcie mi że opcja szukaj nieboli bo szukałem wszystko w warrock private ^^

Po 3: Może ktoś zrobić filmik ktury pomoże w objaśnieniu robienia cheata a jak nie filmik to wżućcie tu chociaż opis jak zrobić cheata np w delphi ^^

No tylko teraz tak prosze mi tu niespamować i dawać tylko mądre odp a nie "ale noobek kaka bana mu" niechce tu niemiłych zdażeń

Jeżeli już musicie mnie skrytykować to rubcie to na priw a nie tu tutaj ma się znajdować tylko opis jak zrobić cheata i nic wiencej !!!!!!!!

Myśle że Kaka jest wyrozumiały i przyklei temat a jeżeli nie to zostawi go tutaj

Jestem sobie Fajny_kolo

mientos198.gif

Opublikowano

Kolego bys chociaz nie robil blędów ort taki perfidnych jak np "mnustwo" "jusz"

a co do robienia hackow poszukaj w googlach myslisz ze tak latwo zrobic hacka

Opublikowano

Wiesz co fajny_kolo wystarczy wejść w dział programowanie lub w FAQ by me tam też był link do tego poradnika więc... Dajcie mu ostrzeżenie bo naprawdę...

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

Naprawdę nie rozumiem po co założyłeś ten Topic.Może chciałeś zabłysnąć ale ci się nie udało

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Panie. Dobrze ci radzę. Nie zabieraj się za języki obce, bo Języka Ojczystego nie znasz. A tak poza tym ty myślisz że hacka można zrobić metodą CTRL + C oraz CTRL + V. Gościu zamiast męczyć poczytaj o programowaniu C++ i może do pełnoletności stworzysz puste okienko.

Mówię, Nie bierz się za język komputerowy, bo języka polskiego nie znasz.

Jak ja lubię allegro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...