321ziomak Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć. Miałem sformatowany komputer, teraz gdy chcę pobrać LoL'a, to mam to małe okienko do instalacji i gdy już jest pobrane wszystko, to wyskakuje okienko z napisem: "Visual C++ 2005 Redistributable (x86) - nie zainstalowano wymaganego elementu poprzedzającego". Nie wiem, co zrobić, proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szutek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wiec pobierz brakujacy program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
321ziomak Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pobrałem, zainstalowałem, nie pomogło :/. @EDIT Pobrałem instalkę z softonic i chyba się udało. Mam rozpoczęte pobieranie. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarzewski Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 jesli nie pojdzie, to oznacza ze LoL to nie jest gra dla Ciebie. STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.